NÅEH MEN, HER GÅR DET GODT......

FARVERIGE SOMMERBEN OG BUKSER

P6260045P6260025

Måske er det bare mig, men jeg aner en tydelig tendens hos mig selv om sommeren; Jeg får pludselig mod på farver i en helt anden grad end om vinteren. Dels hænger det nok sammen med min meget lyse skandinaviske hud, det ER alt andet lige smukkere med farve, når man ikke selv ligner en maddike mere. Dels bliver man så opløftet glad i låget af det – og det passer sig så godt til de lange lyse aftner og den blomstrende have 😉 I hvert fald kan jeg se, jeg har shoppet en hel del farve denne måned. Faktisk hele fire par bukser i meget iøjenfaldende farver! Disse fra Stine Goya er jeg helt pjattet med. Elsker det fine print og at de ligner et maleri. Paven synes dog de er grimme, fordi hver bukseben ikke er ens, haha. Jeg fandt dem til en god pris på Instagram, da de er fra en ældre kollektion. De er tilmed dejligt løse og lette – hvilket maven godt kan lide.

Derudover har jeg også købt disse og dem her. Begge rigtig fine her til sommer, synes jeg. Og så købte jeg dem her på udsalg i Zara forleden – og dem elsker Paven til gengæld – hun vil også have et par har hun bedyret.

Jeg er ellers begyndt at tælle ned langsomt. Om lidt over en uge har vi endelig sommerferie. Åhh, hvor jeg/vi trænger til den her ferie. Det har været nogle hektiske måneder og jeg kan godt mærke, at jeg heller ikke har samme overskud, som jeg plejer – især om aftenen. Jeg glæder mig helt ustyrligt til, at vi skal dase den i sommerhus og i mine forældres hus på Bornholm. Jeg skal bare have købt et par gode bøger og måske også en lydbog, så jeg kan lukke alt andet ude. Det bliver virkelig dejligt.

P6260039P6260021

2 kommentarer

 • Mette

  Du er seriøst den mest stilfulde gravid jeg længe har set😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak Mette, hvor er du sød 🙂 Jeg føler mig lidt mere som en farverig hval 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅEH MEN, HER GÅR DET GODT......