WEEKEND LOADED

JEG BLIVER LIDT TRÆT……NÅR

IMG_8288

Hold nu op, denne her uge har været SÅ træls. En af de dér uger, hvor intet går, som det skal. Seriøst op ad bakke. Det kan ærlig talt ikke blive weekend hurtigt nok! Godt det er fredag i morgen. Og godt, jeg har en dinner-date med to af mine bedste veninder – det hjælper gevaldigt på humøret.

For helt ærligt. Det er næsten komisk, så tåbelig en uge kan være.

Jeg bliver sgu lidt træt:

 • Når man bliver indkaldt til sit første jordmoder-samtale – dagen efter man HAR været af sted. Ringer ind for at gøre opmærksom på, at de måske ved en fejl er kommet til at putte mig i to forløb og at min næste tid allerede er aftalt – og ikke er i dag igen – og får at vide, at man ifølge systemet allerede har været til jordmoder 5 gange. Øhh….
 • Når man får sms om at alle ens kort er blevet øjeblikkeligt spærret. Vel vidende at der burde være masser af penge på kontoen…
 • Når det viser sig at være NETS, der har spærret grundet mistanke om internet svindel – og man derfor skal have nye kort og koder
 • Når disse kort så er blevet bestilt to gange (?) af banken, hvorfor jeg modtager dobbelt op – på alle kort – og efterfølgende får at vide, jeg blot skal smide halvdelen ud….
 • For så – en uge efter, hver dag hele ugen, at modtage rykkere på, at jeg mangler at aktivere mine kort – altså dem jeg JO SMED UD, fordi de havde sendt mig dobbelt!!
 • Når man har vendt og drejet det oppe i hovedet tusinde gange og inddraget diverse veninder i beslutningen om en ny taske. For til sidst at slå til. Ventet og ventet i dagevis på posten og – endelig – modtager den længe ventede pakke: med en forkert taske i???!!
 • Når man indser, at den taske man havde købt og betalt for – for en uge siden – i mellemtiden er blevet udsolgt, fordi de efterfølgende satte den på udsalg, således at man nu ikke kan gå ind og købe den taske (igen), som man troede, og havde fået at vide på sin kvittering, at man havde købt….Grrr
 • For derefter at indse, at der heller ikke ligger noget retur label i pakke, så jeg kan få lov selv at betale for at returnere en pakke, der indeholder en taske, jeg aldrig har bestilt. Og for at få dette bekræftet skal sidde på hold på fransk telefonnummer i 20 minutter.
 • Når man står torsdag morgen i noget, der minder om syndflod i Hellerup med 5 årig uden regntøj og gummistøvler, fordi man liiiige havde glemt, at man solgte det på loppemarked i fredags, da det var lidt for småt. Man glemte bare lige at få købt nyt #åretsmor
 • Når man hele ugen har prøvet at holde sig fra alt for mange søde sager i erkendelse af at kroppen udvider sig i særdeles eksplosivt tempo for tiden, og til sidst giver efter for den tillokkende gule plade Marabou i Netto. Og så glemmer den på båndet…
 • Når man bliver forført ind på webshop af store udsalgs rabatter og køber møg lækker uld dragt til endnu ufødt vinterbaby, så denne er klar til kulden – og i sidste øjeblik bestiller en lille ekstra fjollet ting med. For så at modtage pakken i dag – med en personlig håndskrevet besked om, at førnævnte dragt altså er blevet væk – og derfor ikke er sendt med??!

Tror seriøst snart jeg boycutter netshopping…….

IMG_8289

11 kommentarer

 • Aj, det’ fa’me ikk’ fair! Du må have så mange jubeluger tilgode til gengæld for denne virkelig, virkelige ringe uge. Eller også får du den sovebaby, I håber på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ok Marina, jeg vil gerne have lov at vælge sidstnævnte!! Den hepper jeg på!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er vel nok surt!! Kender det med tasker – jeg bestilte samme taske fra 2 steder, men først i 3. forsøg modtog jeg den!!! Jeg er også gravid, så kender virkelig det med “udvidelserne”, og det hjælper altså ikke, at min nærmeste pakkeshop er en slikbutik!
  Anyways, ville bare sige, at jeg føler med dig, og fortælle dig, af der er et skønt udsalg hos Poppy Rose pt. Især i kategorien “ekstra sales” er en masse lækkert uld. Hvis du altså orker netshopping endnu! Og god weekend med ønsket om at det hele vender og går fremad igen 🙂 Vh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, for filan…hvorfor skal det være så svært?! 🙂 Og ps: HAR allerede været forbi Poppy Rose 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er ægte imponeret over, at du klarede sådan en uge og endda med graviditetshormoner susende rundt i kroppen. Den glemte chokolade ville simpelthen have slået mig ud! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh kan godt forstå, at du gaber, især over et system som vi nok må erkende ikke fungerer.
  Håber den kommende tid bliver nemmere og mere optimistisk.
  Hilsner og en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så er der bare ikke ret meget retfærdighed tilbage i verden altså! Og hold nu fast, hvor jeg synes det er elendig service, at man, når en vare “er forsvundet”, ikke giver kunden besked om det INDEN at pakken afsendes? Det er sket for mig op til flere gange, men hver gang er jeg blevet kontaktet pr. mail eller telefon, så jeg har kunne bestille en anden vare eller annullere ordren! 🙁

  Jeg kan dog anbefale køredragten fra Poppy Rose, hvis du stadig mangler 🙂 Og hvis du vil købe brugt, så har jeg en i navy til salg i størrelse NB 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det er sgu lidt underligt, ikke? 😉 Jeg kender godt Poppy Rose køredragterne, de er super lækre, jeg havde to til min datter, da hun var lille 🙂 Jeg kunne bestemt være interesseret i din navy!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ihh, jeg har slet ikke fået set dit svar! Havde lige en eksamen og en barnedåb, der slugte al min tid – Nårh ja, sammen med baby selvfølgelig 🙂
   Hvis du stadig er interesseret, så send mig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Yes, det gør jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEEKEND LOADED