NÅEH MEN, HER GÅR DET GODT......

KIDS FAVORITTER FRA BOOZT UDSALG

Girl_Boozt

1. Mango hvid flæse nederdel // 2. Mintfarvet jakke Mini A Ture // 3. Sandaler fra Angulus // 4. Sommerkjole fra Wheat // 5. Prikket badedragt fra Petit Bateau // 6. Buksedragt fra United Colors of Benetton // 7. Sommer sneakers fra Superga // 8. Sweatshirt fra Molo // 9. Støvler med elastik fra Angulus // 10. Sneakers i læder med velcro fra Kavat 

Indlægget indeholder Affiliatelinks

Lige nu er der udsalg alle vegne. Og jeg forsøger at beherske mig. Der er flere ting, jeg synes at Paven mangler. Og så er der jo lillebror. Som måske endnu er lidt tidlig at shoppe til, men ikke desto mindre skal der jo gerne være lidt tøj til ham, når han ankommer. Og med de besparelser, som Boozt lige nu kører med, er der ret meget at komme efter. Ud over at der i forvejen er udsalg med 40% på rigtig mange varer, så kører de lige nu også et tilbud med 4 for 3 vares pris – på alle udsalgsting. Tilbuddet gælder til og med d. 27. juni på alle udsalgsvarer – og jeg har her samlet mig nogle favoritter til både husets største og mindste. Måske man skulle se at slå til på noget af det?

baby_boozt

1. Lun køredragt fra Molo // 2. Fin slå om fra MarMar // 3. Dobbelt body fra Melton // 4. Sweatshirt fra Petit Bateau // 5. Body sleepsuit fra Petit Bateau // 6. Bløde leggins fra MarMar // 7. Body med knap fra MarMar // 8. Vatteret jakke fra Ralph Lauren Baby // 9. Sparkedragt med fødder Ralph Lauren Baby // 10. Lille rangle elefant Ralph Lauren Baby 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅEH MEN, HER GÅR DET GODT......