WEEKEND TUR TIL HÆRVEJEN MED BØRN

NÅEH MEN, HER GÅR DET GODT……

hungry

Nogen kunne tro, at denne uge KUN kunne blive bedre end min forrige.

Der tog man fejl. Jeg ved ikke en gang, hvor jeg skal begynde. Mandag skød i den grad sig selv i gang med at være så mandagsagtig, som en ugedag kan være. Det startede faktisk allerede i weekenden.

Jeg bliver EKSTRA træt når:

– Fyret går. Og man ikke har noget varmt vand. I weekenden. Og deres service aftale kun gælder i hverdage. Og man efter en hel weekend uden ordentligt bad får at vide, at fyr ikke står til at redde, men skal skiftes. Og at dette tager en uge. Hej iskolde bade, fedtet hår, der ikke vil have shampoo skyllet ud og barn i skovbørnehave i 25 graders varme – kun med mulighed for kolde bade. Og hej regning på 38.000,-

– Ingen fortæller at fristen på at søge tilskud til ombyt af nyt fyr kun er på tre dage og denne derfor nu er overskredet…..

– Man lukker en forkert håndværker ind. Ja, jeg vidste, der kom hele to af slagsen på besøg – så da det ringede på døren og 1. stk. frejdig håndværker rakte hånden frem og præsenterede sig selv, lukkede jeg ham naturligvis ind. Studsede lidt over hans maskin-park…..indtil han spurgte, hvor han skulle lægge gulv…..det var så ikke her. Men fire huse længere nede af vejen.

– Jeg ved en fejl kommer til at indlevere en returpakke på posthuset, der skulle have været med UPS, og som derfor nu er forsvundet ud i intetheden og ikke kan trackes – og derfor heller ikke har udsigt til returnering af mine penge….

– Jeg glemmer min helt nye og højt elskede læderjakke på Papirøen og først finder ud af det, da jeg lander i indkørslen i Hellerup.

– Jeg desperat cykler ind til byen lørdag morgen i 26 graders varme for at aflægge Zara endnu et besøg, så jeg kan købe en ny læderjakke – igen – og mødes af et sandt inferno af maniske kvinder med fråde om munden og dinglende udsalgsskilte alle vegne….

– Min dropbox konstant fortæller mig at jeg skal opgradere – og tilkøbe nye Pro-pakker og mere plads – og jeg seriøst ikke fatter, hvad det dog kan være, der fylder SÅ meget?

– Når man endelig endelig har fået ny ovn. Og endelig endelig fået besøg af elektriker, der kan tilslutte den. Og lagt ny bordplade. Og fået nye skuffer. Og det hele ser SÅÅÅÅÅ PÆÆÆNT ud – i ca. 11 minutter……før mand taber gryde ned i glaskeramisk plade og laver flot flænge……

– Når preggo hormoner skaber KONSTANT sult…Ikke nok med at jeg svulmer op som en gensplejset tomat, fordi min krop tilsyneladende ynder at være fuld af vand – jeg er sulten h.e.l.e. t.i.d.e.n……Faktisk ret tarveligt.

vand

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEEKEND TUR TIL HÆRVEJEN MED BØRN