WEEKEND LOADED

NY SENG FRA AUPING !

IMG_7402

Indeholder Reklame

Vi har – endelig – fået NY SENG! Måske kan det virke mystisk, at man er SÅ begejstret for et møbel, at man behøver udråbstegn og versaler. Men det gør man, og det er man. Begejstret, altså.

Da en af mine venner for nogle år siden købte en meget dyr og lækker seng til sin tjekkede London lejlighed, mobbede jeg ham temmelig kraftigt. Jeg synes, det var lidt skørt, at bruge så mange penge på at købe en ny seng, når man kunne få en Chanel taske for det samme. Eller en dejlig mini ferie til troperne.

Men jeg er blevet klogere.

Vores gamle seng har fulgt os siden næsten første date. Det er naturligvis nok sat lidt på spidsen, men så langt tilbage, jeg kan huske, vi har boet sammen og haft fælles møbler. Indmaden blev skiftet med nye meder og et elevationssystem, vi fandt til storskrald. Det blev aldrig rigtig godt.

Vi har slæbt den op og ned af trapper, ind og ud af lejligheder, rykket den frem og tilbage mellem rum og vendt madrasser, skiftet sengeramme – og alt muligt andet. Uden at vi nogensinde har været glade for resultatet. De sidste te år, har jeg seriøst frygtet, den ville brase under mig, hver eneste gang, jeg lagde mig. Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har følt, det var en god seng. Alt dette taget i betragtning, er det jo komplet vanvittigt, at vi aldrig før har investeret tid, penge og overskud i at undersøge, hvad vi rent faktisk kunne få i stedet.

Auping2

For helt ærligt – vi tilbringer ret mange timer i sådan en seng, ikke? Og jeg har tilmed dårlig ryg. Og så har jeg/vi oveni helt selv sørget for, at vi om ca. 5 måneder efter al sandsynlighed godt kan begynde at kigge langt efter sammenhængende søvn igen. Hvorfor de timer, jeg rent faktisk FÅR, bliver af endnu højere værdi.

Med både flytning, nyt hus og nu også baby forude, blev det derfor helt klart for os, at vores søvn og soveværelse ikke længere skulle lide under vores sparsommelige teenage kådhed. Og vi har kigge længe og meget. Så da Auping gav os muligheden for at blive ambassadør og teste deres produkter, var vi ikke i tvivl.

Min mand faldt pladask for Royal senge modellen. Den er ret tech agtig. Så det giver naturligvis god mening. Den kan alt muligt smart, lyse underneden med Floor Light teknologien, om natten, når man skal op og tisse, (og det skal man, sagde hende den gravide!) tracke ens søvn, har indbyggede sengelamper og vækkeur, elevationssystem, der kan reguleres særskilt alt efter hvilken side man ligger i, den kan næsten få soveværelset til at lette, som var det et rumskib. Næsten. Sådan føles det i hvert fald 😉

auping1

Selv har jeg mestendels haft fokus på komfort. Kan godt forstå, hvorfor min mand er så begejstret, som han er, og det er uden tvivl husets BEDSTE og STØRSTE gadget. (Og det siger ikke så lidt, skal I vide!)……Men jeg kan simpelthen ikke få mine arme ned over komforten. Den er – ja, den bedste investering, vi har gjort os, næstefter vores hus, vil jeg mene. Vi har fået hver vores type temperaturregulerende Auping Vivo madras, fordi vi har forskellige behov, vægt og statur. Vi kan hæve og sænke hovedgærde og fødder præcist, som vi selv vil, uafhængigt af hinanden, da sengen har 5 justeringssteder, så både nakke, ryg, bendelen og knæet kan justeres – samt en ekstra god skulderzone og støtte til rygzonen. Jeg tænker også, at det her bliver noget, jeg kommer til at sætte rigtig meget pris på, når jeg skal amme om natten!

Jeg bliver SÅ veltilfreds og gennemglad helt ned i maven, hver evig eneste aften, når jeg lægger mig i sengen. Det gør jeg altså. Jeg fatter ikke, hvorfor vi ikke har gjort det her noget før. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg en gang tænkte, at jeg hellere ville have en Chanel.

Det her er vores soveværelses Chanel. Og selvom jeg ikke kan tage den over armen, og vifte den i ansigtet på mine misundelige veninder, så giver den mig i allerhøjeste grad en følelse af ekstravagance. Og det er så bestemt en livsinvestering. Faktisk er vores nye bedste ven fra Auping nok den største luksus, jeg kunne give mig selv.

Auping3

Indlægget er lavet i samarbejde med Auping, men ord og holdninger er helt mine egne. Tak for muligheden. 

9 kommentarer

 • Maria

  Det lyder virkelig dejligt! Sådan en seng gad jeg dæleme godt at have.
  Jeg er lidt nysgerrig mht. samarbejdet. Er sengen til låns eller har i fået dem? Har nemlig altid undret mog over, at firmaer låner møbler ud – hvad gør de mon med dem bagefter…
  Håber ikke mit spørgsmål er for mærkeligt, hehe.
  Kh. Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Maria. Helt ok, du spørger. Den er til låns. Det er man nødt til, for at kunne teste sådanne produkter. Man udarbejder en lånekontrakt og efter en given periode, afleveres udlån tilbage. Det kan lyde lidt mærkeligt, men sådan er man nødt til at gøre det, hvis man reelt skal teste. Jeg har også set det udført af mange journalister, der skal teste diverse ting. Hvad firmaerne gør med dem bagefter, det aner jeg ikke. Måske kan man få lov at købe produkterne med en rabat bagefter, jeg ved det ikke? For os gav det mening, skønt det jo er lidt besværligt, fordi vi alligevel skulle af med den gamle seng og gerne vil teste et sådan køb, inden vi beslutter os. Det betyder også, at man kan være ærlig i sin test/anmeldelse af produktet, det ville jeg dog altid være, jeg har aldrig givet positiv omtale af noget eller nogen, uanset hvordan jeg er blevet præsenteret for det. Men det er også, hvad der ligger implicit i en test. Man er ikke blevet foræret noget, der skulle kunne forpligte til ‘farvet’ omtale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  1000 tak for svar. Mon ikke det bliver meget svært at aflevere den tilbage igen, når du er blevet så glad for den 🙂 Men for jer, er det da vildt, fedt at i får mulighed for at teste, inden i kaster en masse penge efter en ny seng. Forestiller mig, at sådan en sag er vældig kostbar. Men åh så vigtig. Jeg gad også godt at prioritere en rigtig luksus seng en dag. Jeg har også dårlig ryg, og der betyder en god seng alverden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jo, det bliver helt sikkert svært. Og jo, det er nemlig lige præcis en stor beslutning. Det er mange penge og ikke noget, man sådan lige skifter ud. Derfor er det også rigtig fedt at kunne teste. Og jeg kan ikke helt forstå, at vi ikke før, har overvejet ny seng. For det betyder virkelig noget for ens nattesøvn! Jeg tror, vi vil være langt mere afklarede på, at kvalitet i den her henseende koster lidt mere, når vi skal beslutte os endeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Meget misundelig på jeres seng! Hvor er jeres sengelamper fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Handler formuleringen “tester” om at kunne springe skatten over, eller skal sengen helt reelt afleveres tilbage? Det virker rimelig suspekt at alle bloggere på BD skriver præcis det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej den er skam til test, helt som beskrevet og med kontrakt herpå 🙂 Det er ikke unormalt når der er tale om denne type produkts test. Det ville ellers ikke være muligt at kunne gøre. De samme forhold gælder også journalister der fx tester biler eller den slags. De eneste tilfælde hvor der mig bekendt kam være andre måder at teste på er hvis det er forgængelige ting som fx en mad anmelder eller ferieophold el lign. Hvad andre BD bloggere gør eller ikke gør aner jeg intet om:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig set sådan en lækker seng! Er den 1.80m bred?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEEKEND LOADED