BOY OR GIRL?

I ØVRIGT….

DBA-Fashion-Bloggers-015

 

….har jeg ikke timer nok i døgnet lige pt. til at få blogget. Hvilket er hammer irriterende, da jeg har sådan ca. en milliard indlæg, jeg gerne vil dele med jer. Men jeg har bare alt for meget arbejde – og er simpelthen så hjernedødt træt hver aften efter kl. 20.00, at jeg ikke kan se lige.

….kunne jeg ret godt tænke mig, at det her træthed snart forlod mig. Det føles faktisk lidt som et handicap. Jeg får jo nærmest halveret alle døgnets timer, fordi min krop tilsyneladende er så udmattet over at gro et barn.

….kan jeg ikke finde min vandrejournal, hvilket har resulteret i at jeg har gennemrodet hele huset sådan ca. 100 gange. Uden resultat naturligvis. Men med den følgevirkning, at jeg har fundet håbløst meget andet hengemt gods.

….har jeg pakket 5 store sække med børnetøj og en med voksentøj, som jeg agter at slæbe til GADEBALLADE i Istedgade i morgen, hvor jeg skal loppe med nogle rigtig rare damer. Kom endelig forbi og sig hej, hvis I er i nærheden, ikke?

….kan man åbenbart ikke cykle op af bakke med en pose fuld af Netto varer OG en pakke fra pakkeposten, et barn og en gravid mave. Har jeg erfaret.

….er det relativt frustrerende at trække cykel med oppakning og læs og barn hele vejen op af bakken, helt rød i hovedet og ganske aldeles forpustet, mens sveden hagler af en og barn bare igen og igen råber ”hurtigere, mor! Hurtigere, mor! Hurtigeeeerree!!”

…har jeg været til præsentation af naturprojekt nede i børnehaven. Som bestod i, at mit barn skubbede mig op i et klatretårn og ud på et net af wire. Igen; min balance og min tyngdekraft er altså sat lidt ud af spil disse dage. Resultat? Nåæeh….jeg måtte hentes ned.

…har jeg seriøst brug for et kæmpe stort glas rødvin.

…forstår jeg simpelthen ikke fluers intelligens niveau. Så flyv dog ud, hvor du kom ind!! Jezuz

…kan jeg overhovedet ikke forstå, at der vokser en dreng inde i mig. Det er SÅ underligt.

2 kommentarer

  • Stine

    Jeg har en pige på 3 1/2 og en dreng på nu 7 mdr, og jeg var faktisk ret ked af det, da jeg fik beskeden om barnets køn. På ingen måde kunne jeg forestille mig andet end at skulle have endnu en dejlig pige, og undlod fuldstændig at beskæftige mig med tanken næsten frem til fødslen godt hjulpet på vej af voldsomt meget arbejde. Jordemødrene sagde, at det var helt almindelige tanker at have, især for pigemødre åbenbart, men det hjalp mig ikke rigtigt – der var jo stadig en dreng i min mave! Jeg har aldrig været i tvivl om, at når først han var ude, var han jo bare min baby, som jeg ville elske, men det har været virkelig svært at få hold på i mellemtiden.
    Nu efter han er ude og er den gladeste og sødeste baby i verden, kan jeg jeg stadig have det sådan, at det er helt skørt at have en dreng. Lige nu er han bare en baby, men senere har jeg stadig en forestilling om, at det føles underligt… Men måske man og jeg bare bliver ved med at vokse med det. Han er i hvert fald dejlig 🙂 Hovedpointen her… jeg kan godt følge dig 🙂 Og stort tillykke med ham!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOY OR GIRL?