I ØVRIGT....

WEEKEND LOADED

IMG_8165

Endnu en weekend lakker mod enden. Vi har haft travlt. Både de sidste uger og hen over weekenden. Fredag var jeg på loppemarked med en masse søde damer, som den fine butik Heidi og Bjarne var søde at ligge lokaler/fortorv til. De har både lækkert børnetøj og er samtidig et super initiativ, der løbende har udsatte borgere i forløb i butikken, hvor de arbejder med at opkvalificere og støtte udsatte borgere. De har også netop åbnet webshop, som man kan finde mange gode tilbud hos. Blot et lille fif herfra.

Hjemme efter loppe tjans ventede Paven og hendes bedste veninde, som holdt sleep over og lå og pige-fniste på værelset. Det var på en og samme tid frustrerende, at sande, at de ikke havde i sinde at sove foreløbigt, mens det samtidig var super kært og lidt hyggeligt, som de lå dér og fortalte hinanden røver-historier og kluk lo under Disney dynerne. Ak ja. Lørdagen gik derfor også med veninde hygge – og to RET trætte forældre, idet pigerne vågnede lidt i 06.00, hvilket vi SLET ikke er vandt til herhjemme. Ikke en gang da Paven var baby og nyfødt vågnede hun så tidligt. Det er helt seriøst sket max to gange i hendes liv. Men vi ved jo godt, at vi nu netop har udfordret skæbnen over evne ved at lave en ny baby. For jeg tænker ikke, at mine odds er gode for at få ENDNU en sove-baby??…..Gys. Så ja, vi leger lige, vi træner morgenfriskhed herhjemme. Gaaaah.

Derfra drog vi op nordpå til mine forældre, som vi ikke har set længe. Det hårde pensionistliv kræver masser af udlandsrejser, haha. Så vi nød god mad og vin (nogle kun det første) og kom igen sent hjem. I dag har vi ordnet have og plantet blomster. Spist vandmelon i solen, lavet huler og været den obligatoriske tur forbi Ikea. Vi har grillet og øvet cykel med Paven. Alt i alt en ret perfekt weekend. Som dog er gået alt for stærkt.

Bukserne er nye og dejligt behagelige. Min tykke mave kan ikke passe nogle af mine jeans mere. Samtidig er de luftige her om sommeren og alligevel tækkelige til job og møder. Win Win. Jeg fandt dem hos Holly Golightly på udsalg her. 

stinego

Bukser: Stine Goya // sko: Asos // jakke: Zara // shades: Bottega Veneta // ur: Victorinox 

****

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT....