VORES HJEM I MAD & BOLIG AUGUST!

BOLCHE STRIBER, BRED MÅS & BORDEAUX

P7170168P7170155P7170173

Det er efterhånden lidt svært. Det der med pænt tøj. Tøj i det hele taget bare. Jeg synes altså virkelig, min mave vokser gevaldigt denne gang. Og ja, jeg er blevet én af de gravide, der vitterlig ikke magter flere små-dumme kommentarer om HVOR stor jeg er. Så stop dog jer selv! Forleden responderede en kæk bus chauffør på en anden passagers spørgsmål om min termin, at det da “helt tydeligt var nu i august!”…..ok, så. Kaster du lige dig selv en tur under bussen, min ven? Eller vil du bare have en flad og et bitch slap med vommen, når den til november er vokset til trippel størrelse? Seriøst, det er da super frækt. Jeg ved da godt, jeg ligner et hus. Men jeg går altså heller ikke og kommenterer på andre menneskers udtørrede hårrødder, tydelige knyster på fødderne eller grimme tænder..?! Og nej! Jeg venter ikke tvillinger! Eller trillinger. Og ja! Jeg er faktisk godt klar over min egen maves omkreds, tak. Orker snart ikke bevæge mig rundt ude i verden, fordi der findes så mange stupide mennesker øjensynligt.

I hvert fald har jeg forsøgt mig med et par nye bukser. De er fra Zara, bolchestribede og aldeles behagelige. Men jeg kan da – indrømmet – godt se, jeg bliver lidt bred-måset i dem. Men kan vi ikke bare blive enige om, at det kun er mig selv (og mit 5-årige barn), der får lov at sige det til mig?

P7170156P7170154

Sko og top: Asos // Taske: A.P.C bag // shades: Bottega Veneta // læderjakke: Zara 

***

15 kommentarer

 • B

  For det første ser du godt ud. Og så synes jeg (helt ærligt) ikke din mave hverken er stor eller ligner en mave med termin august. Hvorfor kan folk ikke bare nøjes med at sige at man har en flot mave? Jeg var gravid med nr 2 sidste år ved samme tid og følte mig også kæmpe til sidst. Og midt i. Og jo min mave var større end første gang. Men altså kan folk ikke bare lidt pli?
  Men du ser godt ud. Og det er en meget fin mave du har!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød! Ja, jeg fatter det ærlig talt heller ikke. Altså i hvilken verden tænker folk, at det er en besked man bliver glad for? “Aiiij, hvor er du STOR!!! Er der to derinde?? Det er da vist liiiiige oppe over var?”…øhh nej. Jeg nægter at tro på, at folk oprigtigt selv tror på, at det er en legitim sød kommentar. De mener åbenbart at graviditet er green card til at uddele svinere direkte i ansigtet på kvinder, der i forvejen har det stramt med hormoner og selvværd. Jeg.er.så.træt.af.det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg er forvirret! Du ser da overhovedet ikke stor ud? Hver gang du poster et billede tænker jeg hvor flot du er så slank og med en flot mave 🙂 Og det er altså ikke løgn, jeg synes du bærer det MEGA pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åhh, du er alt for rar! Tak. Men dels, så kan det tøj, jeg har på gøre ret stor forskel – nogle dage ser det vildere ud end andre – dels så snyder billeder nok også lidt, for jeg udvælger jo dem, hvor jeg selv synes, jeg ser pænest ud 😉 Og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at når jeg, som forleden dag, har siddet i et 30 grader varmt tog i to timer fra sommerhuset og ind til byen og er hævet og med væske i hele kroppen og iført lidt for lille kjole, ja – så ser jeg sgu ret stor ud, haha. Men det berettige altså bare ikke (fremmede) folk til at kommentere på det – “WOW! Der er vist flere derinde, var!!?”…..Grrr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Emilie

   Klart nok billeder kan gøre meget, men flot awr det ud på den i hvert fald 🙂 😉 Og nej er det ikke en uskreven regel at man selvfølgelig ikkw siger sådan nogle ting til gravide (eller ikke-gravide for den sags skyld) det er da totalt uopdeagent 🙂 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er enig med de andre kommentarer, jeg synes slet ikke, du ser stor ud??!! Men fin og velklædt derimod. KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Årh, du er sød. Jeg synes måske heller ikke ligefrem, jeg ligner en der går i fødsel nu, men kan da godt se, maven fylder lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er også selv gravid (for første gang) og synes faktisk ikke selv jeg har en vildt stor mave, men har til trods for dette også fået spørgsmålet om jeg var sikker på, at det ikke var tvillinger flere gange. Jeg synes virkelig det er utroligt, at folk ikke tænker sig lidt om og tænker at det rent faktisk være p*sseirriterende! Men det kommer nok desværre aldrig til at ændre sig…
  Har I mon allerede tønkt på navne? Og har du tænkt dig at snakke om det på bloggen?

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tillykke:-)

   Ja, det er altså ret utroligt. Og har ret svært ved at forstille mig, at folk SLET ikke har overvejet, at det er en rigtig sårende bemærkning. Man bliver da ikke glad af at få at vide, at man er “kæææææææmpe stor”??…..nææææ…vi er på helt bar bund hvad angår navne. Faktisk helt. Så det var da måske en god og sjov ide, at jeg kunne lave et indlæg herom. Hmn…bumbum. Det vil jeg helt sikkert overveje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tænkte hvor ser hun bare pisse godt ud inden jeg læste dit indlæg – og det gør du altså – pisse flot!!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange mange tak, hvor er du/I bare søde. Alle gravide, der skal deale med dumme bus chauffører og andre burde have en blog – det er godt for humøret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Louise.
  At du ikke ser stor ud er et fact, men at du så føler dig stor er noget andet.
  Anden gangs gravid er bare noget andet end første gang. BASTA.
  Jeg oplevede at jeg voksede meget i 1. og 2. trimester og så stagnerede det ligesom lidt.
  I stedet for at bekymre dig om hvad andre mener om din maves størrelse (selv om det er så enerverende med de mange kommentarer og dumme gæt på terminsdatoen), så nyd at du er ved at gro et smukt barn, der vokser på livet løs.
  Ønsker dig det bedste i din graviditet og kamp mod uvidende mennesker med dumme kommentarer.
  Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak for din søde kommentar, det varmer virkelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  Du ser som altid skide fin og smuk ud, søde Loui! Jeg så nærmest sådan ud i uge 12 (fåååårk), så jeg kender de der kommentarer alt for godt. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor stor jeg bliver 2. gang. Jeg blev stor som et hus med Martha, så måske kommer jeg til at ligne et palads i næste graviditet?? Man orker jo nærmest ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hold nu op hvor er folk dog tarvelige. Måske ikke bevidst men lidt pli må man gerne have.
  Kender det dog fra jeg var gravid anden gang med tvillinger. Der ligner man en højgravid når man når 4. Måned. 15 kilo lige midt på maven faktisk mindre vægtforøgelse end med den første, men jeg lignede jo en spærre ballon😂
  Men glæd dig over at barnet vokser godt, er sundt og rask. Glem de ubetænksomme mennesker der kommentere på en af de fineste og bedst klædte maver jeg har set længe. Vægten stagnerer og måske taber du dig ovenikøbet igen (det gjorde jeg, sikken en panik man så føler). Du er ser fantastisk ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES HJEM I MAD & BOLIG AUGUST!