UGE 23

FERIE STATUS

IMG_0471

Ak og ve, så er ferien slut. I hvert fald for mit vedkommende. Matriklens to andre beboere har stadig en hel uge tilbage at sove længe i. Jeg mærker misundelsen snige sig ind. Der er dog stadig en smule ferie i sigte forude, jeg har bare så uendeligt dårlig tålmodighed. Og nu var jeg lige i så god træning 😉 Det gik rigtig godt; det der med at være offline, dase rundt, pjaske på stranden, drikke vin i de lyse nætter (kun et glas til mig, men alligevel) og sove længe. Jeg adopterede lynhurtigt den dvaske feriestil. DET kan vi altså, herhjemme – holde ferie! Men de to uger gik stærkt, synes jeg. Nu er der for mit vedkommende udsigt til nogle travle arbejdsuger og så har jeg en lille lækker get-away med min søde mand at se frem til i august. Og når vi så rammer september, skal jeg sørme på badeferie igen – i anledning af rund fødselsdag i svigerfamilien. Så jeg får trods alt strukket sommeren lidt ud. Men lige nu, i dette øjeblik, der føles mandag altså hård og ond og ubarmhjertig.

Vi havde en super skøn uge på Bornholm, efterfulgt af en meget varm og lækker uge i sommerhuset i Rørvig. Så man kan ikke påstå andet end at batterierne er ladet op. Hvilket de også trængte til. Maven vokser og energi niveauet sløves tilsvarende. Jeg kan slet ikke huske, jeg var SÅ træt under min første graviditet? Måske er det alderen, der trykker? Måske har jeg bare fortrængt det?

IMG_9583

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGE 23