S U M M E R V I B E S

SLOW & SUNNY VCAY

summerhouse

1. Badedragt fra Dolce & Gabbana // 2. Patti Smith bog M Train her // 3. Duftlys Laboratory Perfumes her // 4. Sovemaske Holistic Silk // 5. Stråhat her // 6. Hvid sommerkjole fra Ganni // 7. Kimono fra Baum Und Pferdgarten // 8. Gummistøvle fra Le Chameau 

Indlægget indeholder affiliate

Således så mine sommerhus uger gerne ud. Luftige stoffer, badetøj, stråhat, levende lys på terrassen og lange dase dage i bløde kimonoer med lækkert læsestof. Og ja…..det kunne se ud som om, man også får brug for gummestøvler? Hvem ved. Så tager vi det med. Ville hjertens gerne kunne mase min gravide krop ned i den fine badedragt, der endda er på udsalg. Men ak. Faktisk har jeg ikke fået fundet en badedragt, der passer den voksende mave endnu, så skulle det gå hen og bliver RIGTIG varmt, må jeg bade i mit undertøj – eller gå de ekstra meter ned af stranden til alle nudisterne 😉 Jeg satser under alle omstændigheder på jordbær med mælk, svajende kornmarker, vaffelis i havnen, grillede majs og andet godt. Så længe kodeordene er sløvt og solrigt; så er jeg PÅ!

3 kommentarer

 • Marie

  Vi har også indfundet os i sommerhusland, og til min store skræk sælger gården tæt på simpelthen ikke flere jordbær før næste uge, fordi der har været for lidt sol og for meget regn 😰 Det var bunden af min kostpyramide, der lige røg der 😝😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Haha føler med dig <3 Er nu også ganske vild med den badedragt du har fundet. Er selv lige blevet forelsket i denne https://www.hunkemoller.dk/dk_da/25740-traje-de-ba-o-uluhe-negro-112742.html – helt klart svært at sige nej når der er udsalg!

  Knus Yas <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

S U M M E R V I B E S