STARSTRUCK

S U M M E R V I B E S

IMG_9415Nedtællingen er begyndt. Lige om lidt har vi ferie. Ahh, det er tiltrængt. Vi skal ikke ud og rejse lige nu, for vi var jo af sted på vores USA roadtrip i april – og skal også på badeferie til september. Men det gør heller intet, når man er så priviligeret at have verdens bedste sommerhus i Rørvig og et hus til frit udlån på Bornholm. To af Danmarks absolut bedste steder, hvis du spørger mig. Sidste sommer var vi også hjemme. Vi havde netop købt hus og var faktisk boligløse i overtagelsesprocessen i knap 6 uger, hvorfor vi flyttede op i sommerhuset. Dengang var vi tilmed så heldige, at sommeren viste sig fra sin allerbedste side. Vi havde nogle fantastiske uger.

Denne gang starter vi på Bornholm og tager derefter til Rørvig. Det kunne godt se ud som om, vi ikke bliver helt lige så heldige med vejret denne gang, men pyt med det. Jeg har allerede købt to nye bøger, pakket en varm trøje – og jeg glæder mig vildt og inderligt til bare at dase og gå helt ned i gear sammen med mine bedste to. Og den tunge mave. Jeg satser på pandekager til morgenmad HVER dag, mindst to is om dagen og masser af grillede skumfiduser i haven. Det er der ærlig talt ikke meget, der kan slå!

Jeg må undervejs se, hvor meget computertid, der bliver. Lige nu tror jeg, jeg har bedst af at hive stikket lidt – I andre holder jo alligevel også ferie, kan jeg se 😉 Men mon ikke, jeg kigger lidt ind undervejs. Jeg tror det. Ellers er der jo altid Instagram og snapchat (@louiguldager), som jeg jo nok ikke kan holde mig fra.

God sommer derude!

IMG_9416

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STARSTRUCK