3 X TIPS TIL SOMMERFERIE AKTIVITET MED BØRN

UGE 23

IMG_9312IMG_9326

Sådan her ser man så ud, når man er i uge 23. For anden gang. Gisp, hvor vokser min mave hurtigt denne gang. Det er slet ikke til at fatte. Inden vi rammer november, er jeg jo stor som en hval! For filan, jeg er ikke den store fan af graviditet. Det var jeg heller ikke, dengang jeg var gravid med Paven. Jeg er ret stor fan af det, der kommer ud af det 😉 Men hele optakten på de 9 måneder – øj, jeg synes det er tungt og hårdt. Og ikke nødvendigvis bare rosenrødt og super fantastisk. Men grundlæggende har jeg det godt og baby ligeså – så jeg skal ikke klage. Jeg kommer jo tilbage i min gamle form igen, det håber jeg da! Det kommer måske nok til at tage lidt længere tid denne gang, alder og alt taget i betragtning, men så må jeg tage det med.

Lige nu nyder jeg i hvert fald at have ferie og kunne tage alt i et yderst roligt tempo. Og det ser ud til, at kroppen også har det godt med det. Jeg glæder mig meget til at have min fulde bevægelighed tilbage igen, til at kunne drikke dejlig rødvin og til at kunne cykle mine daglige ture uden besvær i bækkenet. Men hver ting til sin tid. Lige nu ruger jeg et lille menneske. Og det er sådan set også ret skønt.

IMG_9322IMG_9315

T-shirt: Rodarte // Blazer: H&M // shades: Bottega Veneta // sko: Asos // taske: A.P.C // Bukser: Gravid jeans herfra

***

6 kommentarer

 • Du er pivfin, er du! Når jeg ser dine billeder, kommer jeg helt til at savne babybulen. Jeg blev forundt temmelig ukomplicerede graviditeter, og kunne derfor nyde min tiltagende rundhed. De 12 dage over tid nød jeg så slet, slet ikke!

  Håber I nyder ferien på Bornholm. Vi tager derover engang i august og satser på solskin 🙂

  Klem Marina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uhh, 12 dage over tid? var det 2. gang?? GYS….magter det virkelig ikke! 🙂 God tur til Bornholm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser brand godt ud!

  Jeg elskede at være gravid trods alle bekymringerne, men elskede også da det var overstået 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du bare sød. Jeg kan nok ikke gå så langt som at sige, jeg elsker det……jeg er ikke udpræget fan ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Werge

  Jeg genkender ganske godt dine beskrivelse af graviditeten/2. gang ….& det heler at møde nogen fra samme båd!
  Eller skude😍
  Tak for din fine blog.
  Glæder mig til at følge med videre og møde gutten i maven …

  Kh fra Vejle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 X TIPS TIL SOMMERFERIE AKTIVITET MED BØRN