HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?

BARCELONA ATTIRE

Barcelonaoutfit

1. Goyard orange Tote bag // 2. Bottega Veneta sunglasses // 3. Gestuz kimono med bindebånd // 4. Hermes Ur // 5. Patti Smith: M Train // 6. ATP Atelier sandal // 7. Sissel Edelbo headband 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Om nogle uger drager jeg af sted på weekendtur med manden min. Bare en lille hurtig og hyggelig weekend i Barcelona – kun os to, inden tre bliver til fire og nogenlunde roligt vand efter stor sandsynlighed bliver til kaos og omvendt døgnrytme. Jeg glæder mig. Vi har været der så mange gange, at vi absolut intet skal eller behøver. Vi kan blot slentre rundt, spise god mad (og det skal vi!!), drikke god vin – slænge os på stranden og nyde “fri taletid” så at sige 😉 Med matriklens 5-årige primadonna er det nogle gange svært at få fuldført hele samtaler, ja sågar sætninger.

Når kalenderen om et par uger rammer afrejsedato, så gad jeg godt være iklædt ovennævnte. Kimonoen har jeg længe haft et godt øje til. Den er jo genial til gravide tykke maver, tænker jeg. Og stensikkert smuk til solbrun sommerhud. Derudover ville det være toppen at rende rundt og matche min friskpressede appelsinjuice (det er de simpelthen så gode til!) med en smuk orange Goyard strandtaske og ikke mindst armbåndsuret. Det kommer dog ikke til at ske. Baby koster kassen og jeg må nok “nøjes” med den Goyard og det ur, jeg allerede har 😉 Men man har jo lov at drømme.

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?