NÅR 3 BLIVER TIL 4

COOL OG ENKLE T-SHIRTS

 

t-shirt

1. Striber og løs pasform fra Wood Wood // 2. Grafisk enkel Love Moschino // 3. Farvet hjerte Play fra Comme des Garcons // 4. Blonder og bomuld fra Esprit // 5. Pale pink tie-die fra Rodarte // 6. Hypet ananas fra Ganni // 7. Flæser, farver og plisse fra MSGM

Jeg synes, som jeg har nævnt før, at det er lidt svært at finde tøj, som både passer til min heftigt voksende figur, som jeg føler mig tilpas i – og som er mere langtidsholdbart end bare her og nu. En af de løsninger, jeg har fundet frem til, som fungerer godt for mig, er fine t-shirts. Jeg har to par preggo-pants, som jeg er mægtig glad for og bruger meget. De kan nemt friskes op med en ny fin t-shirt med en lækker detalje, som et cool print eller en uventet flæse – og så kan jeg ellers “dresse up” eller ned med hhv. hæle, flats, sneaks, blazer, læderjakke, denimjakke, etc. Det passer mig ret storartet.

Jeg køber dem blot et nummer større end normalt, så er der også plads til det løse maveskind efter fødslen 😉 Og så har t-shirts det ofte med at krybe efter nogle vaske, så måske de ender med at passe helt fint, når først dunken er væk også? Det er samtidig en mere prisvenlig måde at få opgraderet garderoben nemt på, når man er gravid. Der er jo trods alt ret meget tøj, jeg har liggende, som jeg slet, slet ikke kan bruge – og ikke helt ved, hvornår jeg kommer til at kunne skrue mig ned i igen – så for min egen forfængeligheds skyld er det altså meget rart, at få lidt nyt ind i garderoben. Mit hår og min hud er anderledes – og ser ikke nær så skøn ud, som normalt, min krop er kæmpe og mine fødder ømme. Min mås er enorm – og jeg vrælter. Hvis min selvtillid skal bevares bare lidt intakt, så er det faktisk utroligt, hvor meget en fin ny t-shirt kan udrette.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR 3 BLIVER TIL 4