GODE RABATTER PÅ ELLOS HOME

DE FINESTE PUDER

Auping_puderVi mangler fortsat en del finish rundt omkring i huset – og én af de ting, jeg ikke har kunnet finde er pæne sofapuder. Men nu har jeg fået øjnene op for dem her – er de ikke pæne? Især den grå/rosa og lilla/grå er super fin.

Som en del af Aupings bæredygtige strategi, introducerer hollandske Cradle2Cradle nemlig nu en ny accessories-linje, der er produceret af 100 procent restmateriale fra Aupings sengeproduktion. Så ud over at puderne her er mægtig pæne – så er de altså også et ualmindeligt godt køb, synes jeg. Linjen kaldes Auping Leavings og kommer hos forhandlere her nu til oktober.

De smukke to-farvede puder, der er lavet 100 % af restmaterialer kommer til at koste 349,- skriver Auping og det da slet ikke galt, vel?

Det er så fedt, at Auping har så stort fokus på bæredygtighed og genanvendelse – det er efterhånden noget, som jeg tror, de fleste store design virksomheder bør fokuserer på, hvis de vil have fremtidig succes, fordi det efterhånden fylder mere og mere.

For blot en uge siden meddelte Eva Kruse f.eks., at hun går af som direktør for Copenhagen Fashion Week for at kunne fokusere sine kræfter på arbejdet med at gøre København til verdens centrum for bæredygtig mode og kunne hellige sig arbejdet med DAFIS nye kerneaktiviteter, som blandt andet bliver arbejdet med bæredygtighedseventet Copenhagen Fashion Summit.

Hver pude er håndsyet og derfor er alle også unikke. Den præcise sammensætning afhænger derfor af tekstilresterne fra produktionen af de polstrede Auping senge. F.eks. er indersiden af puden skåret ud af restmateriale fra Aupings madrassortiment, mens selve fyldet er rester fra produktionen af deres topmadrasser. Altså det er skismer da cool.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODE RABATTER PÅ ELLOS HOME