H&M BABY EXCLUSIVE

EN HURTIG ANBEFALING FOR JER MED BØRN

genbib3

Bare lige en lille hurtig anbefaling herfra for jer, der har børn i og omkring samme alder som Paven. ca. 3 – 7 år. Forleden tog vi en tur på vores lokale bibliotek, Gentofte Bibliotek, som jeg forøvrigt er vældig begejstret for. Som gammel litteratur studerende har jeg nok frekventeret lidt flere af Københavns biblioteker end gennemsnittet. Jeg har brugt VIRKELIG megen tid herpå i mine unge år. Rigtig meget. Og jeg har været på langt de fleste rundt om i hovedstaden.

Vi skulle skaffe mange, mange børger – og jo selvsagt mange fra verdenslitteraturens store arkiv, hvorfor det hurtigt blev klart, at det godt kunne svare sig at låne dem, frem for at købe dem alle. Jeg har været flittig biblioteks gænger, så er for meget ikke sagt. Og jeg faldt allerede for mange år siden, lang tid før barn og voksenliv, for netop Gentofte bibliotek, der altid har slået mig som et af dém, der har en ekstra dimension. De har ofte diverse udstillinger, der var i hvert fald dengang en ret god læsesal, der var altid et stort udvalg og knap så overrendt som mange af bibliotekerne i og omkring indre by.

genbib2

Nå, det var et sidespor. Vi var som sagt taget ned på biblioteket, fordi jeg tror, vi har godt af at finde lidt bøger om det her med at blive storesøster. Det fylder rigtig meget for Elin og jeg tænker derfor, vi kan læse lidt om det sammen. Deres børneafdeling er fuldstændig fabelagtig. Det synes jeg altså virkelig. Jeg har flere gange sagt det til mind mand – og i lørdags gav han mig helt ret. Jeg aner ikke, hvem der står bag det, men der er så mange små fine aktivitetsrum og zoner for børnene, der er noget for alle sanser. Og lige nu kører de en en legende litterær udstilling med inspiration fra Halfdan Rasmussens ABC, der hedder Halfdans Univers. Det var simpelthen SÅ fint lavet. Der var lavet diverse små opstillinger og universer over Halfdans rim, og Elin løb begejstret rundt imellem dem alle.

Hun sejlede glad på Osteskipper Ostenfeldts ostebåd, fiskede fiskefrikadeller fra fisketårnet og læste børger i en tipi omringet af tulipaner. Vi gik rundt og fandt sjove bogstavrim i udstillingens mange rum. Hun var helt på. Det var så hyggeligt og jeg er ret begejstret over, hvor stort et arbejde, der har været lagt her. Virkelig gennemtænkt. Jeg kan se på deres site, at udstillingen kun løber til på onsdag d. 10. august, så hvis man vil opleve det, skal man altså skynde sig lidt. Men vi var alle så positivt overrasket, at jeg lige ville dele det herinde.

Bagefter kan man jo smutte en tur ned til Strandvejen og få en is eller gå en tur ned til vandet……

genbib4genbib1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

H&M BABY EXCLUSIVE