WEEKEND I BARCELONA

GODE RABATTER PÅ ELLOS HOME

P4270889

Indlægget indeholder affiliate

I er mange, der har spurgt ind til min Ellos lampe, som jeg har på kontoret. Det kan jeg sådan set også godt forstå, for den er mægtig fin – især til prisen. Derfor vil jeg lige tippe om et par rigtig gode rabat koder som Ellos kører lige nu.

De har forskellige kampagner, som du kan bruge på deres boligsortiment. Hvis du aldrig har handlet hos dem før, så får du 40% rabat på én vare, når du opretter dig hos dem. Det er da værd, at tage med, ikke?

Har du shoppet hos Ellos tidligere, som vi er nogle stykker, der har – host – så kan du få 30% rabat på din dyreste vare (og fri fragt) med koden 345403 – der gælder hele 2016.

Husk dog med lampen, at pærerne ikke følger med, dem skal du købe separat. Og det er vigtIgt, de har den rigtige størrelse, hvis du vil have lampen til at se ud som på Ellos eget produktbillede – vores er faktisk lidt for store, så derfor vender pærerne nedad, da de ellers vil støde sammen – se billederne – hvilket ikke gør mig noget, men det er jo værd at have med i overvejelserne.

Har du en stor ordre kan du også i stedet få 20% rabat på hele ordren med koden 345416 – den gælder til og med den 29 august 2016.

Lige nu overvejer jeg lidt forskellige småting herhjem til. Den her fine opbevaringsæske er da alt for cute til Pavens værelse! Og så kan jeg apropos hendes værelse tippe om, at Ellos har fået de fine dråbeformede stickers hjem, som I også er mange, der har spurgt til. Ligesom hendes tapet er kommet tilbage. Det fåes også i støvet rosa og grå.

Voresbolig3

Derudover mangler hun en fin stol på sit værelse – denne er et ret godt bud.

Sidst men ikke mindst, så er jeg selv temmeligt lun på denne smukke sag. Jeg er ikke helt afklaret med, hvor den skulle stå – og egentlig mangler jeg nok mere et puslebord – men altså, den er jo SÅ pæn!!

……Og så tror jeg lillebror skal have den her pude, da vi netop havde problemer med fladt baghoved, dengang Paven blev født, fordi hun KUN ville ligge forkert, når hun skulle sove. Den er jo ret billig, så det er da forsøget værd. Med Paven endte vi med at gå til baby kiropraktor ad flere omgange, hvilket langt oversteg prisen på puden her…..er der mon nogen af jer, der har erfaringer med dette?

P4270809

 

8 kommentarer

 • Kathrine

  Hvor har du købt pærene? Har selv købt en lysekrone fra ellos men det er umuligt at finde pærer til en fornuftig pris og look. Kh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   De er faktisk købt på Ellos også. Dengang jeg bestilte fandt jeg disse og troede, det var dem, der passede til. Det var det så bare ikke – da de som sagt er for brede. Jeg ved ikke, om de stadig har dem, jeg købte for snart et halvt år siden? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare fyi så får du skylden når min mand bliver stiktosset på mig fordi jeg nu har bestilt et gulvtæppe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hahaha, godt så……den tager jeg på min kappe. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hana

  Hej Guldlog, har også købt denne flotte lampe fra Ellos, men kan ikke se på deres hjemmeside, hvilke pærer passer til den. Kan du måske hsuke hvad dine pærer hedder eller hvad de har koster? Alle tips er mere end velkomne. Tak! /Hana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uh, kan ikke sådan lige på stående fod huske det, jeg undersøger det og vender tilbage 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Den lampe er så fin. Kan pærerne vendes og drejes som man ønsker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja det kan de nemlig 🙂 en super fin detalje. Dog er
   Mine pære så tykke at de har nogle begrænsninger…jeg overvejer dog faktisk at sælge den. For det er husets mest lavloftede rum den hænger i – og det synes jeg måske egentlig ikke helt dur…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEEKEND I BARCELONA