COOL OG ENKLE T-SHIRTS

GULDPRIKKER OG STOR MAVE

IMG_1013IMG_1029

Hvor ville jeg dog ønske, jeg var én af dem, der synes at den voksende mave og de ekstra kilo var en kærlighedserklæring til kvindekroppen og hvad den kan udrette. Har set så mange smukke gravide kvinder gennem årene og hver gang tænkt, at de stråler. At de ser fantastiske ud, at de udstråler power og råstyrke og hver dag forestiller jeg mig, at jeg måske ligner dem. Men det er bare slet ikke dét, jeg ser, når jeg kigger i spejlet. Jeg er slet ikke fan af min krops eksplosive udvidelse. Synes det er umuligt at klæde mig på, jeg magter virkelig ikke at se på mig selv. Jeg føler mig enorm. Og jeg har stadig lang vej igen. Jeg kan  næsten ikke tænke på andet, end hvor svært det bliver, at smide alle de kilo igen. Jeg prøver at tænke over, hvad jeg indtager, jeg cykler næsten 14 kilometer hver dag – og jeg slæber rundt på 18 kilo tungt barn – alligevel vokser jeg bare dag for dag. Jeg må bare indse, at jeg aldrig bliver en af de gravide kvinder, der kun tager på på maven. Jeg tager på alle vegne! Min mås og mine overarme er helt til hest. Jeg føler mig så stor allerede.

Jeg ved godt, det er naturens mening, at det skal være sådan her – og at jeg forhåbentlig kan amme en del af det væk. Men jeg kan altså også godt huske, hvor meget, jeg tog på under min første graviditet! 23 kilo! Og hvor svært jeg synes det var, at skulle smide dem igen. Jeg går lidt og drømmer om, at begynde til noget gravid gymnastik eller anden form for træning, der er tilpasset hvaler som mig. Men jeg synes bare heller ikke, jeg har tiden til det. Jeg er SÅ træt om aftenen, når jeg kommer hjem fra job, jeg kan knap løfte hovedet fra sofaen.

Lige om lidt skal jeg mase min krop ned i en bikini/badedragt – og kort derefter i festkjole til fint bryllup. Og jeg kan slet ikke overskue det. Vil allerhelst bare gemme mig i min morgenkåbe tre måneder endnu. Er der nogen af jer, der har gode råd til lidt nem motion, mens man bare vokser og vokser og alt bliver tungere og tungere?

IMG_1019IMG_1031

Bukser: Stine Goya // sko: Asos // T-shirt: Rodarte // jakke: H&M // taske: A.P.C // ur: Victorinox // shades: Bottega Veneta 

***

20 kommentarer

 • Alexandra

  Jeg har desværre ingen gode tips til dig, jeg vil bare gerne sige at du ser mega godt ud! Og jeg synes stadig din stil er meget inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ej hvor har jeg det på præcis samme måde! Før jeg blev gravid var jeg top trænet, 56 kg og ivrig fitnessgænger. Jeg var super fit, med flotte muskler hvor jeg nu synes det var flot!
  Så blev jeg gravid. Jeg trænede størstedelen af graviditeten, men de sidste 3 måneder har det været forbudt at lave noget som helst… alt for mange plukveer.

  Jeg føler mig tyk og grim og jeg kan se på vægten at min drøm om at tage max. 10 kg på (Fordi jeg skulle i hvert fald ikke være hende den fede gravide) er langt langt væk! Jeg har for længst overskredet de 10 kg. Der går ikke en dag hvor jeg ikke frygter al det fremtidige arbejde der ligger i at træne det væk igen.
  Jeg bilder mig selv ind at jeg bare kan amme det hele væk, men det er nu nok også endnu en ønsketanke.
  Jeg tæller dagene til at jeg skal føde.. og ikke kun fordi jeg glæder mig til at møde baby.. men også i stor grad så jeg kan få min krop og min selvtillid tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, det lyder utrolig bekendt, det der. Faktisk det hele. Altså bortset fra at jeg ikke var helt så fit inden 😉 Men altså…..hold nu op, hvor jeg savner min gamle krop!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Jeg tager aldrig mit pre-gravide tøj for givet igen, det er helt sikkert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, AMEN!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså mega smuk, og jeg synes, du stråler helt vildt. Ærlig talt! Og man må gerne putte sig ind i en blød og rummelig morgenkåbe næsten hele tiden, når man er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde mange tak, søde du. Det er rart at høre, bare ikke helt det, jeg selv ser, når jeg kigger i spejlet. Du var faktisk en af dem, der bar din graviditet SÅ smukt, syntes jeg. Jeg føler mig nok mest bare som en spærre ballon 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg er selv gravid og kan godt genkende den følelse du beskriver. Når det er sagt så har jeg fået så mange komplimenter. Tit ser andre noget andet, end det man selv ser 🙂 Jeg kan i øvrigt anbefale gravidyoga. Der er masser af øvelser på nettet, så kan man lave lidt derhjemme, når tiden og overskuddet er knap.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hmn, ja det kunne da være, jeg skulle prøve at give mig i kast med det? Er lidt bange for det 😉 haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christa

   Spring du bare ud i gravi-yoga – det gjorde jeg, og jeg vil mene, at de fleste vil kunne gennemføre. Hver eneste gang, jeg var til hvalstræk (yoga), lå der mindst en kvinde med stor mavse og boblede ved siden af mig. Hvis du ikke kan følge strækkene, så lægger du dig altså blot til at sove…win win. Jeg tog i øvrigt næsten 25 kg på, så jeg kender følelsen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaRita

  Uh, husker godt de følelser da jeg selv var gravid. Hvad med noget svømning? Det er vidst den eneste sportsgren, hvor at man kan “glemme” for en stund, at man er gravid pga vandets bæreevne. Jeg var i hvertfald stor fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg husker faktisk svømning som noget af det, jeg virkelig nød under min første graviditet. Jeg var meget glad for det. Men jeg synes godt det kan være rigitg svært at finde tid. De har ligesom ikke rigtig åbent, når jeg er færdig med familielogistik, job, aftensmad og børneputning..? :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babe, du ser fantastisk ud. Trust me.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   <3 Åh du er bare sød, er du! Glæder mig til snart at se DIG!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der blev smidt et bump billede op på bloggen igår, og på insta i dag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg kommenterer aldrig herinde, men nu synes jeg det er nødvendigt:-) For jeg vil lige sige, at du er SÅ smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, hvor er det pænt af dig, at du bruger tid og energi på at skrive det. Det varmer virkelig. Tak. Jeg har nok ikke mit selvværd på sit højeste disse dage, må jeg indrømme. Men det er da så dejligt, at logge ind til beskeder som denne. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Familieskolen har nogle super skønne hold – svømning med Helle (hermed anbefalet) og gymnastik. Prøv pilates også!
  Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COOL OG ENKLE T-SHIRTS