BARCELONA ATTIRE

HAR DU OVERVEJET ALARM SYSTEM?

P8020228Canary_Device_5 App_Print

Indeholder reklame

Når man pludselig er blevet husejer følger der en masse nye forpligtelser, behov og bekymringer med. Sådan er det. Da jeg boede i lejlighed på 4. sal, var en af mine største bekymringer brand. Simpelthen fordi det, lige i det tænkte scenarie, ikke er fedt at være placeret så højt over jorden. Nu hvor jeg er kommet ned i et hus – er det især indbrud, jeg gerne vil sikre imod. ( Altså dette er min største bekymring næstefter hus-edderkopperne! URK!)

Helt generelt vil jeg naturligvis gerne tyverisikre huset. Men derudover er det også rart at kunne sætte alarm til, når jeg f.eks. er alene hjemme. Jeg sover bedre – og er mere tryg ved at være alene med Elin. Det var derfor én af de første ting, jeg bad min mand tage sig af, da vi købte hus. Jeg var faktisk RET eksplicit: Alarm eller hund. Med det samme!

Han har qva sit job testet nogle stykker og jeg var derfor så heldig at kunne stifte bekendtskab med Canary. Og den er vi faktisk blevet så glade for, at jeg gerne lige vil give den et par ord med på vejen. For det er såre enkelt – og helt ærligt, ret smart.

Canary måler og overvåger, gennem en række tekniske funktioner, aktivitet i hjemmet, som sendes direkte til brugeren. Det hele styres via. en app skræddersyet til vores smartphone. Det er en lille sag på lidt over 15 centimeter, som har indbygget kamera, mikrofon, sirene og som kan måle temperatur og luftfugtighed og som sagt kan styres fra telefonen – også når du er på farten. Det synes jeg er ret smart. Og da vi jo også har kælder, er det smart både at kunne måle luftfugtighed mm. også.

Når Canary opfanger bevægelse, sender enheden automatisk notifikationer med HD video og lyd direkte til din smartphone. På den måde ser og informeres man med det samme, hvis der er udsædvanelige udsving. Man kan sætte en sirene til og tilknytte kontaktpersoner, som man selv bestemmer hvem er. Jeg prøvede faktisk at få en notifikation, da vores gamle fyr stod og lækkede lidt vand. Det var bare en lille vandpøl, men faktisk ret godt at vide, at den notificerer.

Jeg er selv lidt overrasket over, hvor mange uventede behov og bekymringer, der følger med at købe og eje et hus. Jeg elsker det dog stadig – og især vores dejlige have – men må indrømme, at jeg slet ikke anede, der var så mange ting, man skulle tage stilling til, haha. Så med netop en sag som denne, er man da allerede hjulpet lidt bedre på vej. Min mand havde som sagt modtaget den til test, men vi er faktisk blevet så glade for den lille sag, at den nu er en del af vores lille hjem.

Man kan i øvrigt ved hjælp af en Sensitivity slider, der findes under indstillinger i Canary app’en, justere niveauet af notifikationer, som man modtager. Så det behøver ikke være sådan, at man spammes på telefonen.

I kan læse mere om Canary her.

P8020226Canary_Device_6 App_Print

2 kommentarer

 • Marie

  Det er virkeligt smart! Er/kan den tilknyttet/s et vagtselskab, så der er nogen, der reagerer, hvis der er indbrud fx?
  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guldlog

  Ja, ikke. Det er muligt at kontakte Alarmcentralen direkte gennem app’en

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARCELONA ATTIRE