GULDPRIKKER OG STOR MAVE

HJÆLP: HVAD SKAL BABY HEDDE?

P1140656

Er der nogen af jer, der også sidder derude og er gravide, planlægger at blive det, eller skal have niecer eller nevøer eller lignende? Del endelig, det kunne være så hyggeligt at følge lidt med i Jer derude. Har indtryk af, at I er nogle stykker?

Vi er simpelthen HELT på bar bund vedrørende navn. Vi havde en del pigenavne, men ikke et eneste drengenavn. Eller jo. Vi havde et par stykker, vi godt kunne lide, men der er alt for mange af vores nærmeste, der har børn med de navne eller i Elins børnehave blandt de tætte venner, så det blev alligevel lidt for underligt.

Med Elin var vi ret sikre meget hurtigt. Egentlig var jeg meget lun på Elinor. Som jeg stadigt elsker. Men det kunne min mand ikke lide og derfor blev det en kortere og mere enkel version. Som jeg i dag er meget tilfreds med. Hun er den perfekte Elin, haha. Og jeg kan godt fornemme, nu hvor vi sidder og taler om navne og kigger på navne, at vi er mest til de enkle, simple navne. Vi er ikke så meget til dobbelt navne eller lange, snørklede versioner. Jeg var faktisk meget vild med Elvin – men det er simpelthen nok for tæt op ad Elin. Trods alt. Og så behøver det jo altså heller ikke være med E. Jeg var blot faldet for netop det. Erik er jeg også mægtig begejstret for, men vi kender bare rigtig mange Erikér. Så det bliver det heller ikke. Og hele balancen for os ligger nok i, at vi ikke gider et navn, som alt for mange har – men at det omvendt heller ikke skal være FOR sært og avantgarde, haha.

Hvordan søren finder man et navn, når man også gerne vil have, at det skal passe sammen med første barns navn? Hvorfor hulen har vi så svært ved det? Det er lidt skørt.

I mange år, da jeg var lille, ville jeg så gerne have en bror eller en søn, der hed Lucas. Men den er altså i mellemtiden også død for mig. Hvorfor ved jeg ikke helt. Og så har Leon også en lille plads i mit hjerte, men det er jeg vist ret alene om. Endelig er jeg lidt pjattet med Elton. Som faktisk langsomt er begyndt at vokse på min mand. Den søde Signe har dog ikke just hjulpet min sag her, efter hun nu har anskaffet sig en hund med det navn, haha. Det har nemlig været hele striden for os: om det mere var et hundenavn 😉

Kom endelig med nogle gode forslag – vi kan bruge alle de input, I har!

PS: er hun ikke for kær på billedet? Det er så underligt, at kigge tilbage på nu. I dag er hun PRÆCIS en Elin, kunne ikke være andet. Dengang var hun stadig “under udformning” 😉 

62 kommentarer

 • Kathrine

  Årh, det er mega svært med navne. Der er mange gode, men det er svært at finde det perfekte- måske kan man ikke. Ved vores første barn, havde vi tre navne i spil. Da hun ankom kaldte vi hende noget forskelligt de første tre dage, og så blev det ret tydeligt, hvad der ramte plet 😉
  Nu er jeg gravid i uge 30, og tror det bliver enten en Frede, Hugo eller Hektor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg er SÅ skruk – både på mine egne vegne, men som studerende (nårh ja, og single – haha) ligger det ikke lige i kortene, men også på min bror og svigerindes vegne. Imellemtiden må jeg nyde mine fætres og venindes søde små 😉
  Nå, men til navne. Jeg elsker virkelig også Elinor og er også vild med jeres lille Elin. Af drengenavne er jeg selv syg med Eigil, Helmuth og Osvald. Men om det overhovedet er jeres smag, er jo ikke til at vide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn hedder Elvis – dejlig sjældent, men vist lige så tæt på Elin som Elvin.:) Vi syntes også, at det var mega svært med drengenavne – vi havde dog også Oscar (som blev mellemnavn) og Anton på listen. Måske Alvin? Minder om Elvin uden at minde om Elin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min datter på 3 år hedder også Elin, hun er opkaldt efter min farmor. Min søn på 6 hedder Alfred. Vi venter pt på lillebror som kommer til december. Han skal hedde Theodor. Vi er glad for de lidt ældre navne, og har faktisk gået tur på kirkegården for at få inspiration. Så hermed lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så kær hun ser ud!

  Det er lidt pudsigt det med navne, for jeg tror rigtig mange af os kan nikke genkendende til at have tænkt på et tidspunkt, at fik man børn skulle de hedde dit og dat, og senere men lidt glad for, at man alligevel ikke fik børn på det tidpunkt 😉

  Jeg tænker lidt, at lillebror skal have sådan et lidt Matador-navn – Aksel, Lauritz, Kristen, Ernst agtigt. Ja, der er selvfølgelig også Daniel og Mads, med de er måske for brugte.

  Mine to dejlige drenge hedder Victor og Felix – jeg elsker begge navne, men hvor storebrors navn var på plads med det samme, var lillebrors noget værre. Skulle vi have flere børn og får en dreng mere, får han ikke noget navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Er også gravid, skal dog føde en måned før dig og venter en lille pige. Min kæreste og jeg kan slet ikke blive enige om et navn, og vi har efterhånden ledt i laaaang tid nu. Har lånt en helvedes masse navnebøger og googlet og googlet.. Jeg er dog gået helt kold i det efterhånden, fordi vi ikke kan blive enige – processen hænger mig totalt ud af halsen. Gider ikke mere goddamnit 😀

  Hvis jeg fik en søn, skulle han hedde Hector. Elsker bare det navn! Måske I også kan lide det.. Ellers ønskes I held og lykke med jagten på det fineste navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min liste med drengenavne ser i øjeblikket sådan her ud: Anton, Thor, Jonathan, Otto, Sigurd, Karl 😅 Personligt synes jeg især Otto eller Karl passer rigtig godt til Elin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg synes, at Theo, Elliott, og Alfred alle passer rigtig fint sammen med Elin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det ligesom jer. Skulle vi have flere, så har jeg 2-3 pigenavne, som jeg rigtig godt kan lide. Til gengæld er jeg HELT lost på drengenavne. Jeg har INGEN idé. Det var helt omvendt, da jeg ventede Bella. Var hun blevet en dreng, så var vi helt enige om, at det skulle være en Elliott. Den er bare lidt død for mig i dag – nok fordi det er ved at blive populært. Til gengæld var det noget af en kamp at komme frem til Bella. Sjovt som at det ville være omvendt i dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris

  jeg er som dig gravid med nr 2 – også en dreng – og har termin til januar. Jeg tror han skal hedde Erik, men er også netop igang med at digte navne. Har samme kriterier som dig, så følger lige lidt med her… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Eik, synes jeg, er fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har en Malte på nu 15. Men det er i mellemtiden blevet lidt et modenavn. Dengang overvejede vi også Anker eller Buster. MEEEEEN hvad med Johannes eller Karl? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina N

  Venter førstebarnet her til oktober og har fuldstændig samme problem. Som dig vil jeg gerne noget lidt specielt, men ikke FOR spacy, mens min kære mand er ganske glad for top 25 navne, så vi er lidt udfordret.
  Nogle af mine favoritter, som med min beskedne mening vil gå godt med Elin er Aksel, Holger, Theo, Hugo og Halfdan.
  Jeg håber lidt, at manden og jeg kan finde frem til nogle stykker, vi begge kan acceptere, og så se, om han ikke hedder en af dem, når han kommer ud 😊
  Endnu engang – hvor er det hyggeligt at følge dig mens jeg selv er i gang med at bygge baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har termin i januar og nyder at få lidt inspiration til outfits herfra
  :-). Vi kender endnu ikke kønnet, men af drengenavne er vi glade for Emil, Erik, Holger, Karl, Jonas og Jens, mens det på pigesiden er Anna, Maria, Liva, Ellen (desværre alle meget populære! Jeg vil også gerne ud i noget der i det mindste ikke er top 10!). Held og lykke med navnejagten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Jeg har lige fået en datter som hedder Ellie. Vi kendte ikke kønnet og hvis E var blevet en dreng skulle hun have heddet Folmer eller Balzar. De er ret underlige, men jeg synes altså at de holder 100! Min kusine har desuden lige fået en Viggo, det er altså også et stærkt navn hvis du spørger mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min søn hedder Laurits, og jeg var aldrig i tvivl, da vi først havde fundet navnet – heller ikke selvom første barn viste sig at være en pige, og der derfor gik 3 1/2 år mere, inden vi fik en søn og dermed en Laurits (som fylder 11 lige om lidt).
  Synes at Laurits er godt fordi det både klinger smukt og samtidig netop hverken er for udbredt eller for specielt. Og det lyder da også meget godt sammen med Elin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh, jeg har også altid haft masser af pigenavne på listen, men ingen drengenavne. Nu har jeg en Alfred på 18 måneder, og det var det eneste navn mit kæreste og jeg kunne lide, så vi havde heller ingen backup-navne. Hvis vi får en dreng, når vi på et tidspunkt skal have næste barn, bliver det nok en Arthur eller måske Aksel. (Altså ikke tilsigtet at det skal være a-navne, det er bare dem, jeg kan lide). William har jeg også altid været vild med, men det har ligget lidt for længe på førstepladsen, synes jeg. Selvom Alfred nu også ligger i top ti – det er ikke nemt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Jeg er gravid med vores andet barn. Overhovedet har termin den 5 oktober.
  Storebror hedder Lukas, og det blev meget populært efter at vi havde valgt det. Det er en af top 20 navne på drenge navne listen.
  Derfor skal i nok regne med at mange hedder det.
  Vores 2 barn skal hedde Bertram. Det passer godt med efternavnet😊
  Ellers snakkede vi om Emil, Berthil, Benjamin.
  Hvis det havde været en pige skulle hun havde heddet Lilly eller Lotus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har en Alvin i vennekredsen, så cute 😀 Hvis jeg skal nævne nogen af dem fra sønnens børnehave, som jeg synes er så fine navne er der Hjalte, Adam og en lille Sander er der også at finde. Er dog hverken skruk eller har barn på vej, Så tænkte nu deler jeg bare lige hvad vi har i omgangskredsen 😉 Og tillykke, det har jeg vidst ikke fået skrevet endnu <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vi var virkelig også på bar bund med drengenavne da lillebror kom til verden i februar… Drengenavne er bare svære, åbenbart 😉 Vi havde nogenlunde samme krav som jer – det måtte ikke være et “top ti” navn, men det skulle samtidig heller ikke være for underligt. Derudover skulle det fungere på både dansk og engelsk, da min mand er fra Skotland.
  På vores liste var bl.a. Albert, Loui, Charlie, Theo og Georg. Vi snakkede også meget om Ludvig, men det holder ikke rigtig på engelsk…. Så til sidst endte vi med at blive enige om Cornelius 🙂 – Og så har vi storesøster der hedder Elvira. God jagt på navnET jeg glæder mig til at høre hvad det bliver!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi havde de samme krav til navne, vores søn på 4 hedder Villum og vores datter på 9 mdr hedder Lilly, men ved ikke om Villum er meget brugt i der københavnske😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er ret vild med Henry – det hed min morfar ❤️ Og så kan jeg ret godt lide at det er nemt at oversætte til andre sprog, hvilket i min optik er vigtigt i den internationale verden vi bor i.
  Kh Rikke (som jo er et fuldstændig latterligt navn at udtale på andre sprog, men mindre det bliver til Ricky – suk 🙄).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frederiksen

  Kian (Kyan, hvis man heller vil stave det sådan)….. Det smukkeste drengenavn jeg kender. Vi er i modsat situation end jer. Vi har i ret lang tid vidst at hvis vi fik en dreng skulle han hedde Kian. Og da jeg så blev gravid, så var fadderen sikker på det blev en dreng (selvfølgelig ikke alvorligt), og hver gang vi ledte efter et pigenavn gav vi op. Nu har det så bare vist sig, at vi venter en pige 🙂 og vi kan simpelthen ikke finde det rigtige pigenavn. Min mand har iransk baggrund og hans familie er spredt over en stor del af verden ud over Iran, så det er vigtigt for os, at det nemt kan udtales på engelsk. Uden at det lyder for engelsk/amerikansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Elin og Holger
  Elin og Erik
  Elin og Elliot
  Elin og Aske
  Elin og Villy
  Elin og Max
  Elin og Julius
  Elin og Karl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Adam ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi har en Vilfred og en August. Hvis August var blevet en pige i stedet for en dreng sku hun ha heddet Elin. Så ja jeg synes Vilfred og Elin klinger meget godt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaRita

  Navne er altid en svær størrelse. Er selv meget vild med franske navne, men igen så er man jo ikke fransk og franske navne kan lyde helt forfærdeligt når de udtales på dansk. Da vi endnu ikke vidste, hvilket køn vi ventede havde vi Etinne og Elijah som favoritten. Vi fik en pige, en lille Gaia, men da hun bliver iklædet meget neutralt eller blåt tøj, går hun som oftes under navnet Bowie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annastina

  Det er lidt sjovt det med navne. Vi har en Harald og en Aksel, og pusler lidt med at den kommende lillebror skal hedde: Anker, Svend eller Erik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Da vi fik vores piger var det et kæmpe problem at finde et navn til dem i junglen af alt for mange muligheder, de endte med at blive opkaldt efter mine bedstemødre (Elfrida og Augusta). Da vi fik at vide vores tredje barn var en dreng, synes jeg ikke engang de gode navne var “taget”, kunne ærligt ikke komme på nogen, søgte og søgte i familienavne i håbet om at støde på noget, uden held. Lige pludselig blev jeg vild med Johannes, det gjorde min mand ikke, han var vild med Vilfred, -som han også endte med at hedde, og han kunne ikke hedde andet idag et lille år senere 😉
  Storm, Hugo, Oskar, Holger er lige et par ekstra bud.
  Bare vent til du scroller forbi børnetøj på nettet, eller går forbi børnetøj, alt pigetøjet er bare SÅ sødt, øjnene vil bare derhen og der er rigeligt, synes ofte luppen skal frem når det kommer til drengetøj 😉 Uhh det blev langt det her…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hamilton, Axel, Marius, Luis, Egon, Max.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Lau ☺️ Det hedder vores tre’er ☺️ Det passer også godt til Elin synes jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jørgensen

  Elmer – så er min kollegas kommende barnebarn ikke den eneste med det navn. Vi har lige døbt vores killing, Elmer😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Vores den yngste hedder Hjalte, et navn vi stadig er meget glad for og vi støder sjældent på andre med samme navn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vores to drenge hedder Marius og Bertram. Er ret vil med navnet Villum og Asger også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Theo – internationalt, enkelt og også lidt specielt. Elin og Theo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Alvin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vilads har vores søn heddet i snart 10 år nu ❤️ Måske kan I også lide det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Anker
  Thøger
  Anton
  Det var min top 3, hvis vi havde fået en dreng- det fik vi bare ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åhhh, er også vild med navnet, Elin, og skulle jeg få en datter en dag (bank bank), kunne det meget vel ryge på top-3 listen.
  Jeg har tilgengæld den dejligste lille dreng, og hans navn, var jeg og min kæreste også ret enige om fra start. Han hedder Anker, og jeg elsker det navn!! Det er maskulint, det er dansk og der er endnu ikke mange, der hedder det 😊 Så Anker kan klart anbefales 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh hvis vi skulle have haft en dreng skulle han hedde Jens eller Leo ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Vi har en Edison i børnehaven. <3

  Nå, men det er jo SÅ individuelt, hvad man er til. Jeg er en sucker for svenske navne, så jeg prøvede at få Pontus på listen, men uden held. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også enkle navne, da jeg skulle have den første, var vi enige om. At det skulle være et navn, som folk i vores egen generation hedder, da der er så mange “bedsteforældrenavne”…nå men vi er så endt op med 4 drenge, som hedder: Kasper, Peter, Daniel og Magnus – klassiske, men stadig brugt af vores generation – held og lykke i jagten på det rigtige navn til jeres dreng 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg arbejder i en vuggestue og når man er vild med børnene, bliver man jo vild med navnene. Der er dog flest arabiske og tyrkiske børn, og ved ikke hvor glad min kæreste ville blive hvis jeg kaldte vores børn for Hassan, Walid eller Ahmed. Så lige nu holder jeg på Laurits, Elias og Kalle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var 100% sikre på drengenavn, men på bar bund med pigenavne. Og da jeg samtidig var overbevist om at det var en dreng vi fik, så blev jagten på pigenavn nedprioriteret. At det så blev en pige vi skal have, gør at vi står med – synes vi selv – verdens bedste drengenavn. Nemlig Henry. Så det kan du bruge hvis det er. Melvin er jeg også ret vild med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hah er lidt sjovt, vi har en ven som vi kalder for Melvin, fordi han er over 2 meter høj. så altså ligeosm giraffen fra Madagaskar 😛 Så det er lidt et kælenavn i min verden, fremfor et almindeligt navn 😀 Men det er da meget sødt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Min far havde en sød, norsk ven, der hed Edwin. Det minder godt nok meget om Elin -men det er ret fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  En selvudnævnt littaraturnørd har jo muligheden for at finde inspiration i bogreolen 🙂 (Edgar, Isak, Bror, Roland…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Charlie! Hugo og Svend er også ret kære, synes jeg. Men Elin og Charlie.. Jooooo! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Cofrancesco

  Vores pige på 8 hedder Viola Emilia (kaldes kun begge navne af hendes morfar og af de venner som har kendt hende siden hun var spæd) og vores dreng på 6 hedder Villads Dante. I skolen skolen blir han kaldt for begge navne, de i hans gamle børnehave var tre Villads’er, og børnene (som han nu også går i klasse med) hurtig tog begge navne til sig. Til fodbold blir han kun kaldt Dante. På SFO’en kalder de ham begge navne eller kun Dante. På skrift her, kan jeg godt se at det kan virke enormt forvirrende, men for os og vores søn er det ikke et problem at han ikke konsekvent blir kaldt for det ene frem for det andet ☺️ Ka kært barn har mange navne!

  Da min mand er halv italiener ville vi have lidt fra begge verdener (Villads kendte de dog ikke).

  Min mands yndlingsfodboldhold fra sit barnsdomsslands by (Firenze) er Fiorentina, som kaldes for Viola (da de spiller i lilla. viola betyder lilla) og der var derfor ingen tvivl om, at vores pige skulle hedde Viola. Og så er det efter min mening også et af de smukkeste pigenavne ☺️ Emilia fik hun efter min mormor, og fordi at vi desværre dengang for 9 år siden, da hun lå i min mave, fik en del rynken på næsen, når vi fortalte hvad hun skulle hedde. Så udover, at jeg godt kan lide tanken om at hun bærer min mormors navn videre, så havde hun et ekstra navn i tilfældet af at hun kom til at hade os for Viola. Den dag i dag tænker jeg at det var superfjollet, at jeg blev påvirket som jeg i den grad gjorde. Folk var virkelig stride.

  Nåh, men Viola har altid været Viola og havde de mange første år sit navn for sig selv. Det er der lavet om på siden, for hold da op vi har efterhånden mødt en del små søde baby Violaer sidenhen ❤️

  For os var det ikke vigtigt, at navnene skulle “passe” sammen og at de begge sku starte med V. Det var rent tilfældigt 🙂

  Pøj pøj i navnejunglen. Det blir spændende hvad I lander på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Melvin er mit yndlings drengenavn 😉
  Jeg er spændt på at høre, hvor I ender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg vil også gerne dele ud af inspiration. Nogle af dem er måske for lange til jeres smag..
  Det er vildt svært, især når det er ens eget barn 🙂 Glæder mig til at høre, hvad han skal hedde.

  Sigfred
  Sigurd
  Abel
  Edward
  Edgar
  Eske
  Alfred
  Johannes
  Eigil
  Anton
  Svend
  Gregers
  Kaare
  Georg
  Egon
  Osvald
  Thorvald
  Mads
  Harald
  Lauge
  Jesper
  Erik
  Adrian
  Viggo
  Sylvester
  Eskild
  Balder
  Buster
  Manfred
  Gotfred
  Holger
  Gilbert
  Vidar
  Asger
  Finn
  Olaf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hov, jeg glemte et forslag! Evald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Nelson er også et bud! Gode gamle Niels og Jens kan også noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil bare lige indskyde, at min morfar hed Erik, og han var en af de bedste mænd, denne verden har set! Ellers synes jeg Asger kunne gå til Elin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg er vild med navnet Gorm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg får lige et indfald: Abel? Ellers er jeg mægtig glad for Bror, det var vores klare favorit blandt drengenavne – men det viste sig jo at være en Penny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Vi kender faktisk også allerede to Bror 😉 Så det duer ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Jeg havde en liste med børnenavne, fra da vi ventede Felix. Her er de:
  Theodor, Theo, Felix, Elmer, Walte, Villads, Ludvig, conrad, nohr.

  Måske Elin og Elmer kunne være sagen 🙂 det synes jeg lyder sødt.

  Da Felix kom til verden kunne vi ikke beslutte hvad han skulle hedde. Så inden jeg gik i bad dagen efter jeg havde født sagde jeg til manden, om babyen ikke skulle hedde Felix imens jeg tog mig et bad. Så kunne vi mærke om det føltes rigtigt. Da jeg kom ud af badet virkede Felix stadig som et godt navn, så han blev ved med at hedde Felix 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Franck

  Arbejdede engang i institution, du får lige de drengenavne jeg husker:

  Elander
  Hugo
  Tobias
  Karl
  Viggo
  Zander
  Louis
  Axel
  Kristian
  Hubert
  Emil
  Søren
  Julius
  Max
  Frode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Kender godt det ned at vælge navn til nr 2- man synes jo ligesom man har brugt det bedste.. sådan var det herhjemme i alt fald. Dog synes jeg at vi fandt det oerfekte navn til lillebror alligevel; han hedder Tore. Og hans storebror hedder Axel 🙂 Begge gange før vi vidste de var drenge, så var vi fast besluttet på Lily. Men sådan blev det ikke. Og det var bare helt perfekt! 🙂 held og lykke med at finde navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Min søn hedder James og jeg synes det er fedt, at resten af vuggestuen ikke hedder det samme som ham.
  Vi er også ‘en blandet landhandel’, og derfor var det vigtigt med et navn, der kunne udtales på flere sprog.
  Er også vild med navnet Huxi, men det er vist mere ovre i den lidt specielle afdeling 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULDPRIKKER OG STOR MAVE