HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?

H&M BABY EXCLUSIVE

hogmbaby

Jeg må jo nok erkende det. Jeg er – langsomt – begyndt at kigge babytøj igen. Det føles faktisk vildt underligt. For hele babytiden er så langt væk, når man nu er en familie med et stort barn på 5 år. Det hele; blebørn, babygylp, slyngevugger, vågne nætter, ammepuder og pusletid føles som lysår væk. Vi er et helt andet sted i livet lige nu. Men om få måneder er vi tilbage igen. Det kan jeg ikke løbe fra. Og det her med at sidde og kigge på striktrøjer og snublekyser størrelse 0 år er indikationen på den forandring, der er godt i gang.

Jeg gik langt mere amok første gang. Paven havde en fuld udbygget garderobe ca. 5 måneder frem, før hun overhovedet ankom til verden. Det kommer nok ikke til at være tilfældet med lillebror. Dels har jeg lært, at det ikke kan svare sig. Det er umuligt at forudse, hvordan de vokser – og jeg gider ikke brænde inde med en masse ting. Dels er det på godt og ondt stadig det barn, som allerede er her, altså den store, som fylder i hverdagen. Derudover er det mig SÅ UENDELIG fjernt at kigge på drengetøj! Jeg ved godt, det lyder underligt, men i 5 år har jeg udelukkende kigget på pigeting. Og selvom jeg ikke går spor op i kønsroller eller den slags, så ser jeg alligevel mig selv sidde og savle lidt over små strikkede flæsekjoler, libertyblomstrede solhatte og andet lir, som jo slet ikke er relevant for os nu. Haha.

Men i denne uge kommer alt det ovenstående online på H&M, og jeg er ret lun på de lækre Baby Exclusive varer, der både er prismæssigt meget fair og samtidig i god, ordentlig kvalitet. Idet jeg jo denne gang skal prøve kræfter med en vinterbaby (hej akut amning i frostvejr rundt om søerne! Gys…) og derfor må berede mig på flere lag tøj, kigger jeg især på gode varme striksager. Alle ovenstående ting er virkelig fine og dem gad jeg godt klikke hjem. Den vaflede struktur og de douche farver virker perfekte.

Tænk at jeg om lidt har en baby. Igen. Det er så syret.

 

6 kommentarer

 • Hvor er de søde de hjemmesko 🙂 Må se om jeg kan finde dem i størrelse 24 :/ Synes det kan være svært at finde det lækre drengetøj. H&M har periodevis nogle fine ting, men ellers misunder jeg pigemødre på den front 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja men ofte er græsset nok bare grønnere…..dengang jeg blev gravid med Paven, ville jeg hellere have kigget drengetøj og ting? Nu kan jeg slet ikke finde ud af det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, sådan havde jeg det også da jeg ventede A. Drengetøj er et helt andet “land” og børnetøjs butikkerne sagde dengang, at der ikke var ligeså mange penge i det, og derfor et mindre udvalg. Det er blevet bedre! Men der findes nu også uendelig meget fint babydrengetøj – og zara er som altid, rigtig cool når de bliver større. Men de der drenge… Åh, de smelter altså ens hjerte på en anden og ligeså fantastisk måde som pigerne <3 også selvom man ikke helt forstår deres livsverden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det er underligt, at man ‘låses’ så meget i de vante vaner. 🙂 Men jeg glæder mig også til at prøve kræfter med en lille dreng. Det er en helt ny verden, der på mange måder åbnes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Tøjet er så fint! Ved du tilfældigvis, hvornår det kommer online?

  Ellers må jeg bare holde øje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej, desværre ikke mere præcist end at det skulle være i løbet af denne uge. Jeg går også selv og holder lidt øje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER MAN KLAR TIL BØRN?