HJÆLP: HVAD SKAL BABY HEDDE?

THE NEW KID IN TOWN

thenev1Indlægget er sponsoreret

Når man er 5 år, vil man selv bestemme, hvilket tøj man skal have på. I hvert fald hjemme hos os. Det har jeg for længst forenet mig med – og derfor sender jeg ofte min datter af sted om morgenen iklædt tøj, jeg for 4 år siden ville have forsvoret, hun nogensinde skulle i. For lad det være sagt med det samme: Det er langt fra altid, vi er enige, haha.

Derfor bliver jeg også ret begejstret, når vi rammer samme melodi, så at sige. Da jeg for noget tid siden fik tilsendt et par super bløde, men samtidig ret cool skinny jeans og den lækreste trøje i sart lyserød med små pom pomér på, var jeg spændt på, om det overhovedet var noget, Paven ville iføre sig. For det er ikke altid, jeg får min vilje, hvad den slags angår – faktisk ret sjældent. Det skulle dog vise sig at, at hun er præcist lige så pjattet med sættet som jeg selv. Og jeg kan egentlig godt forstå det.

Tøjet er fra et helt spritnyt dansk brand, der hedder The New. Tanken bag brandet er, at producere tøj, som rammer både børn og voksnes smag. Og ja, det lyder sikkert nemt – men i praksis kan jeg skrive under på, at det er det ikke.

Det, der er in for mor og far, skal børnene også kunne tage på, er tanken. Den første kollektion rummer blandt andet skinny jeans og fine, vævede jakker. Selvfølgelig er der tænkt på, at det er til børn, og tøjet er derfor både blødt og ret bevægelses-frit. Det er en nødvendighed, hvis det reelt skal i rotation herhjemme. Paven er en benhård dommer, hvad den slags angår – jeg har måtte forære mange ting væk, som ikke klarede ‘testen’.

Farverne er stille og rolige, men tøjet alligevel ikke kedeligt – se nu bare den fine sweater, som Paven gladelig drøner rundt i. Hun elsker de små ”popcorn”, som hun kalder dem, der på trøjen. Og det gør jeg altså også. Jeg kunne sagtens finde på at iføre mig noget lignende selv, hvis det fandtes i voksen størrelse. Faktisk gad jeg ret godt, at eje den her trøje i størrelse stor lige nu.

THENEV

Jeg synes helt ærligt, det er befriende, at der produceres børnetøj, som både taler til voksne og børn. Naturligvis skal de ikke rende rundt og ligne små modemagasiner – og der skal være plads til glitter, regnbuefarver og masser af diadem, som f.eks. er foretrukne valg her på matriklen. Men det er også skønt, når hun falder for noget, som jeg også kan lide og identificere mig med. Og det virker endelig til at være tilfældet med The New. 

Da brandet stadigt er ret nyt, kommer der løbende nye forhandlere på, men det kan b.la. findes hos Bahne, Housesofkids.dk, Astaogalfred.dk og mange flere. I kan se mere på deres eget site her.

Det skønne ved at have en blog er, at man fra tid til anden bliver gjort opmærksom på brands og virksomheder, som man ikke selv havde fundet frem til. Eller kendte til. Og i tilfældet som det her, er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg kigger forbi. For kvaliteten virker også super god – og priserne fair, så mon ikke Paven og jeg kommer til at klikke et par ting hjem? Det kan jo altid parres med et diadem og et par store bling-øreringe, ik? 😉

PSSST: Hvis I også er vilde med det, så husk at hold øje med min Instagram, hvor der snart kommer en lækker konkurrence 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HJÆLP: HVAD SKAL BABY HEDDE?