SKYD MIG NU!

I ØVRIGT…..

preggo

…….Er det bare super fedt at være højgravid med halsbetændelse – i 25 graders september varme…Min krop er ca. fremhundrede grader!

…….Skal jeg til Grækenland om to dage. Hvor der er 32 grader. Og jeg er derfor verdens mest utaknemmelige lige pt. Hvorfor har svigerfar ikke besluttet at holde sin 60 års fødselsdag på Island??!

…….Ved jeg seriøst ikke, hvad jeg skal gøre om to dage. Må man sove i en pool?

……..Er det TOPPEN blive holdt vågen hver nat af barn, der hoster som en søløve på syre. Jeg er jo ikke træt i forvejen, så pyt skidt, det klarer vi.

……..Er jeg træt af plukkeveer og træt af at være træt og træt af at være syg og træt af at være gravid

……..Så jeg High Fidelity forleden. Og kom i tanke om, at jeg HADER, når skuespillere taler ind i kameraet. Ingen andre end Frank Underwood slipper godt fra det. Ingen. Det ødelægger min filmoplevelse. Stop.

……..Er jeg så afhængig af saltlakrids, at jeg allerede har pakket to poser i kufferten til næste uge.

…….Forstår jeg ikke konceptet Raw Cake. There I said it! Er jeg den eneste i København, der ikke fatter det – eller er der bare ingen, der vil sige det højt? Altså, enten vil jeg ha kage – ordentlig, rigtig kage, fuld af forkerte kalorier og masser af lækker sukker, som smager af salig lykke. Eller også har jeg mere lyst til noget sundt og foretrækker så faktisk et saftigt æble, en fersken eller sådan noget. Men da ikke en kage, der giver sig ud for at være kage, men i virkeligheden smager og føles som at slikke ned i en skål hamp-frø!??

……Går jeg under tilnavnet Sneglen derhjemme nu. Alt går langsomt. Meeeeeeget langsomt. Jeg slæber mit lille runde legeme rundt i skildpadde tempo og har ikke andre valg. Hvilket i øvrigt passer mig uendeligt dårligt. Jeg har mest lyst til at sætte tempoet lidt op – men det synes plukke veerne så ikke, jeg skal.

……Håber jeg at de der plukkeveer tager og slapper lidt af. Det satser jeg på den forstående ferie skal afhjælpe. Altså, hvis jeg går i fødsel nu, må baby sove i en stueplante, få lagt stofble med et viskestykke og bide i en Barbie. Thats what I got.

……Er jeg håbløst bagud på babyindkøb! Og jeg begynder at mærke mit redebygger-gen ret tydeligt….

5 kommentarer

 • Det andet sidste punkt… Haha har lige grint højlydt herhjemme! (Bella spurgte “Hvad laver du mor?”).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Haha. Du er sjov!
  Og du er IKKE den eneste der ikke er tilhænger af de der raw-cakes. Jeg fatter simpelthen ikke det koncept!

  Har du et libk til den fine nederdel på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det er en kjole og den er fra Ellos. Har ikke lige link, men det er sådan en pyjamas lignende en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, du må hælde is i poolen og kværne alkoholfri magaritas fra badedyret af 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKYD MIG NU!