BABYSTUFF: INSPIRATION TIL BABY!

POSTKORT FRA GRÆKENLAND

IMG_3446IMG_3273

En hurtig hilsen fra det græske. Vi har det godt. Ned i gear, masser af feta, havvand, pool og store is. Nogen gange falder sådan en ferie her mere belejligt end andre. Denne var helt aldeles tiltrængt.

Jeg har aldrig været på Kreta før, men her er skønt og lige hvad jeg og vi havde brug for. Ret varmt for preggo, men de sidste dage er temperaturen faldet en del, hvilket er ret skønt. Nu er det “kun” 27 grader, mod de 33, da vi landede. Vi hygger med hele svigerfamilien og Paven nyder i den grad at have alle sine favorit mennesker omkring sig. Hun øver svømme teknik og moderen er stolt. Jeg plejer plukveer og ligger på langs, der dykkes og leges og tiden står en lille smule stille, hvilket sker alt for sjældent. Jeg døjer efterhånden en del med den tunge mave og kan godt mærke, jeg er gået ind i 3. trimester og dermed slutfasen af graviditeten – og af samme årsag nyder jeg friheden i sådan en ferie her. På mange måder har 2. graviditet alligevel vist sig en del anderledes – og jeg er slet ikke så adræt og aktiv, som jeg kunne være under min graviditet med Paven. Derfor kunne en ferie som denne nok ikke falde mere belejligt. Normalt ville jeg være decideret skamfuld over hvor lidt, jeg udretter disse dage – i stedet nyder jeg det i STOR stil. Jeg tror, min krop behøver det. Og jeg kan mærke, det gør underværker. Se en smuk solnedgang vi fik lov at nyde i går. Det giver da ro og varme helt ned i maven, ik?:

IMG_3450

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYSTUFF: INSPIRATION TIL BABY!