BLUE AS THE SKY...

20% PÅ SKO OG STØVLETTER

img_4721

Indeholder Affiliatelinks

I dag kan du i anledning af Halloween finde en del gode ‘treats’ rundt omkring på diverse webshops. Og f.eks. Growing Feet er én af dem. Og Growing Feet må i sandhed siges at være passende for vores lille familie i øjeblikket. Både Paven og jeg er vokset ud af vores vinter og efterårssko, hvorfor jeg allerede for noget tid siden var inde og klikke nye hjem. I er flere, der har spurgt til dem – både hendes og mine, og netop disse modeller kan I faktisk få 20% på i dag!Growing Feets Halloween tilbud giver dig nemlig 20% på alle lædersko og støvletter til børnene, og 20% rabat på alle Chelsea boots til Mor. Tilbuddet slutter til midnat i dag.

Jeg elsker mine Chelsea boots og som den faste læser nok også ved, har jeg en efterhånden RET stor samling. De går bare til ALT! Og så er det muligvis verdens mest behagelige fodtøj. Og særligt som gravid, må jeg slå et slag: de er super nemme at komme i og ud af, modsat sneaks. Alt med snørrebånd er for længst bandlyst herhjemme.

Happy shopping 😉

img_4723img_4908

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLUE AS THE SKY...