LUNT EFTERÅR TIL PIGER

BABY PREPPING

babystuff_2

 

1. Slyngevugge fra Natures Sway // 2. Tremmeseng fra JLY Heaven // 3. Spejl fra Mase Living // 4. Uro med musik fra CamCam // 5. Sengetøj fra Soft Gallery // 6. Gåbil fra Jabadabadu // 7. Uldtæppe fra Joha // 8. Aktivitetstæppe fra Tiny Treasure //

Indlægget indeholder reklame/affiliatelinks

Jer er slet ikke færdig med baby prepping herhjemme. Gys, hvor er der meget, man skal have anskaffet sig! Nu er det delvist også vores egen skyld, idet vi intet har gemt fra da storesøster var spæd, men alligevel…..der er virkelig mange, der har nævnt for mig, hvilken fantastisk opfindelse og uundværlig genstand sådan en slyngevugge er….så jeg overvejer kraftigt, om vi skal have os sådan én. Den er bare lidt dyr, så endnu går jeg mest rundt og overvejer. Men hvis den kan alt det, de kloge siger, den kan, så lyder det jo ret tillokkende…….

Den fine tremmeseng er så fin i den grå nuance, synes jeg. Den skal babyboy have. Til at begynde med er den nok lidt for stor, men så kan han jo ligge i sin babynest dernede. Og så kan han jo passende have den fine uro fra CamCam hængende og spille lidt musik ved sengetid. Jeg kan godt lide den mat grå farve og og afrundede kanter. Den skal helt sikkert klikkes hjem!

Jeg ved godt, der efterhånden findes en del ret fine lege/aktivitetstæpper til baby, og jeg er bestemt selv fristet…jeg er ikke fan af det helt ekstremt farvestrålende – men min erfaring er alligevel, at de enkle træstativer mm., der for tiden hitter stort som æstetisk alternativ til legetæppet ikke interesserer baby en fløjtende ski…….det her er virkelig fint, synes jeg, og en god kombination, hvor der både er noget at udforske for baby og lege med, men samtidig ret dæmpet for moderens øje 😉 Og så er prisen rigtig god! Det står allerede herhjemme og venter på babys ankomst.

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LUNT EFTERÅR TIL PIGER