HALLOWEEN - FOR ELLER IMOD?

BABYROOM – NY TREMMESENG

pa290172babyroom_2pa290206Indlægget indeholder reklame/Affiliatelinks

Egentlig har baby som sådan ikke noget værelse- og så alligevel – det har han. Han har nemlig fået mit kontor. I erkendelse af, at jeg alligevel altid sidder i det store køkken alrum og arbejder, gerne foran pejsen, besluttede jeg at ”donere” mit kontor til babyboy. Og så må jeg jo nok også til at indse, at jeg måske slet ikke skal arbejde så meget de næste par måneder 😉 I hvert fald ikke lige ved skrivebordet…..

Vi ville også gerne have selve puslepladsen ud af vores eget soveværelse – og skønt jeg udmærket godt ved, han ikke kommer til at sove i sin egen seng lige i begyndelsen, så har vi altså og købt og rykket en seng derind nu.

Egentlig havde vi tænkt, at det kunne være, at vores datter synes det var hyggeligt, at de delte værelse i starten og sov derinde sammen, men DET gider hun ikke, haha! Så nu udnytter vi, at vi har pladsen og muligheden for at give dem hver deres værelse – også selvom jeg udmærket godt ved at baby ingenlunde har brug for eget værelse det første lange stykke tid.

Jeg kan rigtig godt lide at sengen er grå – og så passer det også så fint med det skønne aktivitetstæppe, jeg talte om her – og som naturligvis blev klikket hjem, dels fordi det virker så blødt og rart for baby – dels fordi moderen synes det er både pænt og meget fair i pris. Paven synes dog det er snyd, at han dermed nu får “flere kaniner end hende”…..indtil vi fik fastslået, at de jo er ret små og slet ikke lige så seje som selveste KANINUS…

Både seng og aktivitetsstativ er fundet hos Jollyroom, der generelt har mange ting til børn. Jeg har ført købt en del ting til Paven derinde, men er nu blevet opmærksom på hvor meget der også er i selve baby kategorien.

pa290196babyroom_1pa290210

2 kommentarer

  • Mette

    Hej! Rigtig fin seng! Kan siden tages af tremmesengen – jeg synes ikke jeg kan blive klog på det når jeg ser på den på hjemmesiden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN - FOR ELLER IMOD?