GLADE FØDDER - GLADE BØRN

BABYUDSTYR

babyudstyr

Som allerede nævnt før, er det alligevel ret omfattende, det her med at producere et ekstra lille menneske. Ikke mindst, fordi man pludselig får brug for en masse ting og udstyr, som man ellers ikke lige har liggende. Det er simpelthen for mange år siden sidst for os, så vi har skullet starte mere eller mindre forfra denne gang. Her er lidt af det, jeg pt. går og drømmer om. Nogle af tingene har jeg allerede købt. 

1. Jeg erkendte hurtigt under mit første barn, at et godt puslebord, som havde rette højde og står ordentligt fast, var en nødvendighed. Jeg synes helt generelt, at dette er et møbel, der stort set ikke har været til at opdrive i en smuk version. Sidste gang gav jeg op og endte blot i Ikea. Og det er der intet galt i. Men denne gang blev jeg simpelthen så begejstret, da jeg så dette fra Ollies Out – det er jo decideret PÆNT! Juhuuu…..så det er faktisk allerede flyttet ind.

2. Behøver næsten ikke nærmere introduktion, vel? Har indtryk af, at alle, de har fulgt mommy blogs siden den spæde start ved, at det her er BAMSEN. Se bare her og her. Jeg kan jo kun tale for mig selv (og alle mine barslende veninder), men børnene elsker den langørede plys-sag og sover med dem – hver nat – Paven nu på 5. år! Skørt…..

3. Er blevet lidt lun på ideen om en moseskurv. Er der nogen af jer, der har erfaringer med dette? Tænker den er fin at have med rundt, især når man har flere etager som os og måske skal bære baby op og ned, mens han sover? Den kunne jo passende blive fyldt af det fine baby tæppe og den søde rangle. Og så kan man også nemt have det skønne pusleunderlag fra CamCam med i fodenden på farten.

5. Er den ikke fin, denne uro? Den må da være hyggelig at ligge og kigge på, når man bliver puslet, ikke? Måske på denne fine blå pude fra Musli.

7. En babynest er – for mig/os – en ny ting. De fandtes ikke (eller var ikke ret udbredt), dengang Paven var spæd. Det virker i hvert fald til, at de er blevet en del mere udbredt de sidste 5 år? Men smarte ser de ud, og jeg tænker at det især når baby er helt lille, kan være en god ide. Jeg har i hvert fald tænkt mig at afprøve det.

8. Jeg tror, vi skal have anskaffet os en såkaldt “hjertepude” til baby. Da Paven blev født, da havde hun i hvert fald en tydeligt foretrukken side – og var HELT flad skråt på baghovedet, og vi kunne ikke få hende til at ligge rigtigt, ligegyldigt hvad vi prøvede. Vi endte med at have hende til baby kiropraktor, der fik rettet det ud, men måske sådan en pude her kan hjælpe de små lidt på vej til at ligge rigtigt i starten?

10. Bæreposen fra EasyGrow kiggede vi på i Babysam for noget tid siden, og den virker virkelig lækker. Nu hvor det bliver en vinter baby, er sådan én sag her ret nødvendig. Vi havde en klassisk Voksi pose til Paven og den var vi ret glade for, jeg tænker, den her er noget lig det samme. Er der nogen, der har prøvet den??

12. Den her Nomi stol fra Evomove virker super smart. Med Nomi Baby delen monteret, har man barnet i en højde, der gør det nemt at “snakke”, lege, made og holde øjenkontakt. Når barnet bliver lidt større, kan man justere til en mere skrå position. Senere kan man anvende Highchairdelen, som kan bruges fra ca. 2-årsalderen og frem. Jeg synes tilmed, at den er ret pæn.

10 kommentarer

 • Julie

  Jeg venter min 3. og har også haft kig på en babynest, men nedprioriterede den, da vi har købt kravlegård. Jeg forstår ikke Moseskurv konceptet, men skal også føde til december, så en voksipose med bæreplade er nok mere oplagt. Til gengæld faldt jeg FULDKOMMEN for en Leander Matty. Hold nu op hvor er den lækker!!! Selvom vi havde en puslepude fra barn nr.2 så MÅTTE jeg bare have den. Jeg kan ikke anbefale dig at kigge nærmere på den, for den er svinedyr 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jeg vil blot bruge moseskurven indendørs som en hygge ting, da den er relativt nem at bære baby rundt i, tænker jeg. og så kan den måske også stå i dobbelt sengen, i begyndelsen, hvor han kan sove der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En babynest var et af de aller bedste køb vi gjorde os – Den var fantastisk! Vi brugte den i tremmesengen (og sparede derfor en vugge, fordi nesten gjorde at sengen ikke var for stor), i dobbeltsengen, hvis vi puttede og så film om aftenen, på spisebordet, i sofaen – Alle steder! Den er genial!

  Og så vil jeg give Julie ret mht. puslepuden – Jeg købte den smukkeste puslepude fra Camcam, men fik senere en Leander Matty! Og jeg ELSKER sidstnævnte – Den står fast og kan tørres af med en klud, og du er dermed fri for betræk som hele tiden skal vaskes! (Ja, man kan altid smide en stofble over den, men så kan man jo lige pludselig ikke se det fine print?) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   TAK for de gode råd! De er hermed noteret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søster har ihvertfald en moseskurv, og hun er glad for den!
  Vi har en bedside crib denne gang igen som seng til baby, den var vi glade for, da baby på den måde ligger lige ved siden af, dog i sin egen seng – den kan jeg virkelig anbefale – nem at finde brugt i god stand på dba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, dem har jeg faktisk også tænkt en del på – de ser ret smarte ud! Kan de sidde på alle typer senge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg tror den kan sidde på alle normale senge ja. Den er så perfekt, for baby opdager ikke at den bliver lagt tilbage efter amning, man kan give en sut i et splitsekund, man kan lægge en hånd på baby og berolige og nærmest sove videre. Er man i tvivl om et grynt betyder noget, så skal man slet ikke op, man åbner bare et øje 🙂 Den er ubetinget det bedste køb jeg gjorde i forbindelse med min datter og er bare ærgelig over jeg ikke havde den til min søn… Og så kan den sælges til samme pris, som man har givet for den 👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg læste på et tidspunkt, at man ikke må bære dem i mosekurv, da den ikke kan holde til det.. Men ved ikke, om man kan finde én, der kan holde til det? for så vil jeg klart have sådan én frem for en lift indendørs. Vi har også flere etager i vores lejlighed, så skal have noget at bære hende i ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nå, ja det må jeg da lige undersøge….tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikle. Vikle. Vikle. Must have. Siger det bare. Vi har ikke haft en nest, og jeg tænker også umiddelbart at det er noget bøvl med natamning, hvis man (som jeg har gjort) sover ved siden af baby. Så lange bryster har jeg trods alt ikke, at de kan svinges ind over kanten 😉 Lillesøster og Bean har sovet i en blød lift de første måneder (som også har været brugt i barnevognen) og er let at bære dem rundt i, når man skal omkring.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLADE FØDDER - GLADE BØRN