I ØVRIGT.....

BARSELS OUTFIT #1

Barselslook_1

1. Frakke fra H&M // 2. Hue fra Heartmade // 3. Kjole fra Ganni // 4. Taske med kæde fra Rebecca Minkoff // 5. Chelsea boots fra Angulus // 6. taske fra By Malene Birger

Der er snart ikke længe til min barsel. Og det er – mildt sagt – ret tiltrængt. Min krop har totalt givet efter denne gang. Jeg har faktisk rigtig svært ved at både gå og stå. Cykle går fortsat ok, men ellers kan jeg stort set kun sidde og ligge. Jeg må derfor indrømme, at jeg glæder mig til baby kommer ud. Selvom der naturligvis godt lige må gå nogle uger endnu. Men ud over at møde ham – og få min krop igen – og kunne tage sko på selv – så glæder jeg mig til at kunne gå ture med barnevognen. Det er jo ikke til at vide, hvor hurtigt, jeg kan det, men med Elin var det heldigvis relativt hurtigt, jeg kunne. Og når dét sker – så ville jeg hjertens gerne se sådan her ud.

1. Jakken er bare super cool. Jeg elsker lange frakker. Og har faktisk allerede nogle stykker, som jeg skam bruger hver vinter. Jeg er ret kuldskær og vil helst have noget, der går ned om rumpen og benene. Nu hvor jeg ikke skal cykle, men vade rundt med en barnevogn, vil denne være perfekt.

2. Det er gået op for mig, at jeg ikke har nogen hue. Og den her er da uden tvivl vinterens bedste bud!

3. Kjolen er super smart, fordi den er amme-venlig med sin slå-om effekt. Leo går aldrig af mode og den vil også være fin med en tyk trøje ud over. Det er også rart med tøj, der ikke strammer om maven i ugerne efter fødsel, kan jeg huske fra sidste gang. For fem år siden levede jeg i min Diane Von Furstenberg slå-om kjole, fordi den langsomt kunne reguleres, i takt med at min krop også blev det. Så denne ønsker jeg mig meget.

4. Jeg er så irrationelt anlagt i min hjerne, at nu hvor alt går op i indkøb til baby og praktisk tøj til mor, så føler jeg behovet for at forkæle mig selv med en lækker og måske lidt upraktisk ting endnu højere. Derfor ville jeg rigtig gerne have en ny smuk håndtaske, men dog naturligvis én, der er cross-body, så jeg har armene fri.

5. Angulus laver bare de bedste sko, når man skal trave byen tynd med overtræt bebs, sådan ER det bare. Jeg har lige siden Pavens fødsel for over 5 år siden sværget til deres Chelsea boots. Jeg har flere varianter herhjemme og jeg kan – helt ærligt – ikke rigtig leve uden. Disse er derfor netop blevet klikket hjem. Jeg har faktisk haft nogle lignende før – og jeg ELSKEDE dem, sled dem i stykker på tre sæsoner. Så det krævede ikke mange overvejelser. Nitterne gør dem knap så ordinære, men pasform og komfort er stadig uovertruffen. Og det tæller altså på “mor-kontoen”!

6. Sidst, men ikke mindst, så siger de kloge jo, at man skal kigge efter pusletaske. Jeg er stadig i tvivl. Jeg har min Goyard – og den planlægger jeg nok mest at bruge. Men – nu bliver det jo en vinterbaby og jeg ved ærlig talt ikke, om min højt skattede Goyard skal udsættes for dansk snestorm og monsun regn. Derudover låner jeg den ikke ud til min mand, hvis han skal gå med baby. Nix, det er MIN. Så jeg burde måske nok kigge lidt på alternativer. Og denne er faktisk ret fin med en god solid overflade. Og kan snildt bruges efter barsel også.

4 kommentarer

 • Uh de der støvler er satme fede. Har ingen gode gåsko udover sneakers, så dem skal jeg da lige tjekke ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Så lækre ting du har valgt… Den skønne frakke fra h&m, er den fra denne sæson? Og i så fald butik eller web? Elsker alt ved den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   hej altså nej…indlægget her er et år gammelt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT.....