TIPS TIL INDRETNING MED GENBRUG: FUNKIS

BARSELS OUTFIT #2

barselsoutfit_2

1. Tweed jakke fra Malene Birger // 2. Skuldertaske med kæde Leowulff // 3. Ternet frakke Isabel Marant // 4. Hue fra Heartmade // 5. Tørklæde fra Heartmade // 6. Gummistøvler fra Barbour // 7. Uldtrøje olivengrøn Wood Wood 

Jeg drømmer stadig om livet “på den anden side”. Det er ikke for at lyde høj dramatisk eller noget. Men med bækkenløsning, bøjet iskasnerve og titusinde plukkeveer hver dag, så må jeg ærligt indrømme, at jeg ser frem til når først babyboy er her. Jeg ved godt, der så kommer andre udfordringer – og at jeg burde prøve at nyde graviditeten mere, eftersom det helt ganske sikkert bliver min sidste. Men ikke desto mindre kan jeg ikke løbe fra det: Jeg glæder mig til at komme ud og trave med barnevognen. Og jeg kunne virkelig godt tænke mig et par opdateringer på garderobe fronten, eftersom jeg stort set ikke har købt noget til mig selv de sidste mange måneder, det kan jo alligevel ikke svare sig. Jeg skifter hele tiden størrelse, intet sidder pænt og jeg har ikke syndeligt lyst til at klæde mig lækkert på – jeg ligner anyway noget, der er løgn 😉

Jf. mit forrige indlæg om barsels outfit, så drømmer jeg stadig om tern, leo pletter, kædetasker, lækre huer med similibesatte øjne, varme trøjer og rare efterårsfarver. Og så mangler jeg BIG TIME et par gummistøvler!? Er der nogen derude, som kan anbefale et godt mærke. Det er faktisk noget, jeg gerne vil ofre lidt ekstra på, hvis de er ordentlige. Jeg ved, jeg kommer til at trave en del i alt slags vejr, men taget ankomsten af lillebror in mente og årstiden i betragtning – så bliver det nok i mere regn end sol – så derfor! Hvilke mærker er gode??

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIPS TIL INDRETNING MED GENBRUG: FUNKIS