HALLOWEEN - FOR ELLER IMOD?

BLUE AS THE SKY…

feelin-blue0

Sådan her så jeg ud for knap 6 år siden, dagen inden jeg gik i fødsel. Det er ret underligt at se tilbage på nu. Dengang var jeg så træt af det hele og følte mig virkelig hæmmet og tung. Men altså: jeg gik jo for filan hele vejen rundt om søerne med en take away kaffe, alt imens jeg skumlede over det! I dag kan jeg end ikke gå over på den anden side af gaden og handle i Netto. Tal om at være hæmmet, træt og tung! Og der er altså stadig nogle uger til termin. Hvad jeg dog ikke ville give for at kunne bevæge mit frit lige nu. Jeg duer bare slet, slet ikke til, at være så handlingslammet, som jeg er for tiden. Jeg trænger sådan til at komme ud og gå tur i naturen – og så endda på min aller-yndlings årstid, hvor alle blade er gyldne og orangerøde. Sidder eller ligger bare hver dag og kigger ud på det og længes. Det er sgu altså ret træls. Bækkenløsning stinker big time! Jeg prøver at overbevise mig selv om, at jeg da bare kan hygge mig her med tv-serier, musik, kager, blade og computeren – men problemet er jo, som det ALTID er med den slags – at det ikke er spor sjovt, når man ikke selv har valgt det.

Jeg ved godt, der ikke er langt igen. Jeg kan se lys for enden nu. Og jeg prøver virkelig at være lidt mere loose omkring det, jeg kan alligevel ikke ændre en dyt på det her. Men for søren altså: Nogle dage er det bare SÅ for meget.

På billederne her tog min søde mand mig netop med ud og gå en tur, fordi jeg dengang var en – ifølge ham – “omvandrende tordensky!”…..haha…..Jeg kan huske, vi skulle til hans lillesøsters fødselsdag, og jeg orkede bare ingenting. Jeg var SÅ utålmodig og følte at alle andre fødte børn omkring mig, mens jeg bare blev tykkere og tykkere uden nogle tegn på forstående fødsel. Vi kørte hjem fra fødselsdagen ved en 23.00 tiden om aftenen og tænk sig…næste morgen – små 8 timer efter, kunne vi ringe og vække dem med nyheden om, at vores lille pige var kommet til verden.

feelin-blue1

4 kommentarer

 • Signe O.

  Jeg er sygeplejerske, og arbejdede engang sammen med en læge, som konstaterede at: “bækkenløsning findes ikke”. Jeg tror ikke, han nogensinde ytrer det igen…. I hvert fald har han nok næppe nogensinde fået et lignende møgfald!
  Så altså; der er ikke meget godt at sige om din situation – udover at det ender med et barn 😊
  Hold ud!! (Og få jordemoderen med på at løsne hinder!) Og held og lykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  HØRT! Jeg har 6 uger igen, og kan stortset INGENTING! Hele dagen har jeg ligget ned. Min utålmodighed kom virkelig på prøve, da jeg var nødt til at komme til fødegangen i fredags grundet smerter og regelmæssige plukveer. Okay jeg vil gerne føde fra 37+0, men sgu ikke 34+0 som jeg er nu!!! Men men få døgn skulle der gå før jeg igen bare håber lillebror kommer 37+0. Vildt nok… Jeg har droppet at drikke hindbærbladte, som ellers virkede godt med min søn, som jeg fødte på terminsdatoen, men den gav altså så mange plukveer i fredags, at jeg blev nervøs!
  Jeg hadet bækkenløsning og er virkelig glad for det er vores 3. og sidste barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh nej stakkels dig også, masser af gode tanker din vej. Det er SÅ enormt træls. Æv bæv…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN - FOR ELLER IMOD?