BABY PREPPING

HALLOWEEN – FOR ELLER IMOD?

p1390454-680x410p1390459-680x416

Halloween er efterhånden en ret udskældt tradition/højtid. Jeg kan på sin vis godt forstå det, i hvert fald så langt, som at det for det utrænee øje kan ligne en ren forbrugsfest, der i virkeligheden slet ikke er hverken dansk eller for den sags skyld nordisk. Men for nogle år siden, da ville skæbnen det sådan, at vi blev introduceret for konceptet, som I kan læse om her – og jeg er faktisk kommet til at holde rigtig meget af den tradition. Det er super hyggeligt – både for børn og voksne. For os er det en alletiders undskyldning for at samle vores venner og spise masser af god (og sjov) kage!

Desværre holder vi det ikke i år, jeg er simpelthen alt, alt for gravid! Jeg har termin lige om lidt og orker ingenting. Desværre. Men til næste år gør vi klart revanche! I mellemtiden tænker jeg, det kunne jo være, der er nogle af jer, der skal holde Halloween eller kunne bruge nogle gode ideer eller fif til, hvordan I pynter bordet eller finder på sjove uhyggelige tiltag med kager og drikkevarer til halloweenfesten?

I kan også læse mere her, hvor jeg ovre hos dba.dk har skrevet en lille guide til gode Halloween tips og hvordan man forbereder en god fest.

p1340805-680x410p1340776-680x383p1390460-680x417

Man kan f.eks komme ret langt med blade og grene fra haven, nødder, appelsiner, hjemmebagte boller og en masse herlige kager pyntet med edderkopper, glasur og flag. Ideen ovenover med kvaste chokolade frøer og hindbær koulis ovenpå en smasket chokoladekage kan også virkelig anbefales! Det var én af vores gode venner, der kom med den – MUMS, den var god!

p1340781-680x388

6 kommentarer

 • Sikke en masse dejlige billeder med lækre sager og halloween uhygge! Jeg går ikke selv op i det, og kommer jeg nok hellere ikke til, men har næsten altid lavet græskar, fordi det er hyggeligt og så er de simpelthen så fine med lys i 🙂

  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg synes også de græskar er så fine. Og det er faktisk en ret hyggelig tradition. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi vil gerne med til festen næste år! Ser skønt ud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har det generelt lidt stramt med mange af de amerikanske traditioner, meeen må også indrømme at halloween er vokset lidt på mig. Især jeres tradition med at samle venner til hygge lyder hyggeligt 🎃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Det er det virkelig også. Er helt ærgerlig over, vi ikke når det i år. Det er en alletiders undskyldning for at samle nogle rare mennesker og have en hyggelig søndag sammen 🙂 Uden at det behøver kræve en masse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABY PREPPING