BARNEVOGN: HVAD SKAL VI VÆLGE?

LÆKKERTESTEN – JUDGED BY BABIES

Sponsoreret af Läkerol

Danmark og Sverige har siden tidernes morgen kæmpet om, hvem der var stærkest, rigest og klogest. Det ved vi jo alle. Läkerol har derfor sat sig for at finde ud af, hvem der er mest lækker og afgøre dette en gang for alle. I Läker-testen.

Derfor har de samlet et dommerpanel, der er skarpt, ubestikkeligt, bundærligt og med fingeren på pulsen: babyer fra hele verden. Forskning viser nemlig, at babyer kan spotte lækkerhed fra fødslen og kigger længere på smukke ansigter end knap så smukke. Det er da lidt sjovt, ikke? For nogle weekender siden fortalte min kusine mig f.eks. også, at forskning viser, at pige-babyer øjeblikkeligt søger øjenkontakt – altså personlig, tæt kontakt. Hvor drengebabyer først lader blikket vandre efter skinnende objekter – hvilket forklarer min kære gadget-mands store passion for dimser og ting 😉

Uanset, så kan vi hurtigt blive enige om, at det især er fra børn og fulde folk, man skal høre sandheden, ikke? Min datter fortalte mig forleden råt for usødet, at jeg var blevet meget tyk, faktisk så tyk, at det så virkelig dumt ud, når jeg cykler. Hun vil derfor hellere at jeg tager bussen til børnehaven og henter hende. Hun synes simpelthen hendes mor er for grim på dén cykel nu. Tak for kaffe, haha.

Cloetta Danmark har i forbindelse med kampagnen fået gennemført en undersøgelse af danskernes holdning til, hvad der gør folk attraktive. Den viser f.eks. at vi i Danmark synes, at danskere er lækrere end svenskere. Den viser også, at vi b.la. mener, at god udstråling er vigtigere end en veltrænet krop. Bum bum.

58 pct. siger, at de lægger vægt på, om en person har god udstråling, når du vurderer, om en person, de møder første gang, er attraktiv. 42 pct. lægger vægt på, om personen har gode manerer eller er høflig. 28 pct. lægger vægt på, om personen er sjov. Til gengæld lægger kun 7 pct. vægt på, om personen er veltrænet, og sølle 2 pct. lægger vægt på, om personen er velhavende.

 

1-2-32

Läkerol har derfor været en tur på Strøget i København og Gamla Stan i Stockholm for at tage billeder af tilfældige danskere og svenskere. Billederne blev vist til det benhårde baby-dommerpanel – og dem som babyen kiggede på i længst tid fik et point.

På Läkerols kampagnesite “lækkeruniverset” kan man selv gå ind og deltage – testen går online d. 12. Oktober. Man skal uploade et billede af sig selv, hvorefter man har chancen for at være med i LIVE-testen. Det er altså ikke alle, der uploader billede, der kommer med i LIVE-testen. Billederne skal nemlig matches så man dyster mod en svensker, der ligner en selv. Er man heldig, kan man vinde et års forbrug af Läkerol. Jeg deltager btw selv 😉

Hvad synes I om ideen? Tør I lade jer bedømme af benhård baby-judges? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARNEVOGN: HVAD SKAL VI VÆLGE?