I ØVRIGT....

LUNT EFTERÅR TIL PIGER

fallinlove

1. Tyl skørt fra POMPdeLUX // 2. Cardigan fra POMPdeLUX // 3. Flyverdragt fra Reima // 4. Hue fra Wheat // 5. Sko fra Angulus // 6. Luffer Reima 

Nu er det ikke kun ønsker til lillebror, det hele skal gå op i. Selvom babystuff fylder en del disse dage, indrømmet. Men jeg har faktisk også kig på nogle sager, som storesøster godt kunne bruge. Nu hvor efteråret for alvor er over os og der virkelig er behov for lunt og varm tøj, gad jeg godt, at hun fik disse. Skoene har jeg allerede købt. Jeg er helt pjattet med den smukke bordeaux farve. Egentlig har hun allerede en fin elefant hue, men denne med svagt glimmer i ville utvivlsomt gøre hendes indre ravn begejstret! Flyverdragten er desværre udsolgt i hendes størrelse, men jeg kan bare ret godt lide den retro-feel, der er over den. Synes, den er super cool.

Og så kan man vel næppe få for mange tyl skørter i sit liv, når man er 5 år og kronisk iført diadem og slør? Jeg kan ret gode lide farven på dette fra POMPdeLUX, som vi er ret glade for herhjemme. Det er yderst fair priser, god kvalitet – og pæne ting, der taler til både mor og barn.

Jeg har netop modtaget en pressemeddelelse om, at POMPdeLUX i år fejrer 10 års jubilæum og at det markeres med en udvidelse af størrelsessortimentet, så de fra februar 2017, går fra et størrelsessortiment i størrelse 80-152 cm, til nu også at designe og producere børnetøj i størrelse 62-170 cm. Det synes jeg er alletiders, særligt nu hvor jeg om lidt har en lille baby! Juhu.

***

2 kommentarer

 • Maria

  Ej, sikke en god nyhed! Jeg venter en lille pige til marts, så det passer perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, ikke? Tillykke btw! Marts er en GOD måned at føde i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT....