MIN FØDSELSBERETNING - PAVEN

I ØVRIGT…..

P7130131

…har jeg blærebetændelse, bækkenløsning og en iskasnerve i klemme. Og derfor temmelig ondt, når jeg går. Hvilket i forvejen var besværligt nok. Og plukkeveer ustandseligt. Det er kort sagt en fest at være mig.

…kan jeg ikke snøre mine egne sko længere. Kan ikke bøje mig forover. Ej heller tage sokker på. Havde lykkelig glemt dette stadie fra sidste gang.

…føler jeg, taget alt det ovenstående i betragtning, at der er ret lang tid til min termin midt november.

…tænker jeg samtidig, når jeg regner på det, at 6 uger er skræmmende lidt tid tilbage, når vi stort set intet har købt eller gjort klar til baby endnu. Andet end lidt sparkedragter. Hvor blev tiden af? Synes lige jeg var i uge 14??

…er der SYGT mange ting, der skal styr på, når man skal til at dele sig i to….og baby flytter ind.

…har min baby en foretrukken side. Stort set kun venstre side. HELE. TIDEN. Det betyder at min mave ser konstant skæv ud, at jeg er mega øm præcis i den side og at jeg konstant går og trykker og maser mit maveskind, for at få det til at ’ommøblere’ sig så at sige…..

…har jeg en barnlig indignation over noget. Som jeg godt ved, ikke kan svare sig at være småfornærmet over. Men alligevel. Når man som jeg frekventerer jordmoder og læger og hospitaler og barselscenter i et væk, så oplever jeg en fælles tendens: nemlig dén, at jeg hver anden gang, får lov at sidde og vente og vente og vente…i op til 40 min efter min opslåede tid. Fordi de på den anden side af skrivebordet er forsinkede. Uden at der er noget, jeg kan gøre ved det. Jeg skal blot affinde mig med, at sådan er det. Så må jeg bare komme halvanden time senere på arbejdet, hente barn 40 minutter senere, eller hvad ved jeg. Det er der ikke noget at gøre ved. Og når jeg så, et par af de andre gange, tillader mig at være der fem minutter over den opslåede tid, fordi jeg regner med at sidde og glo i et venteværelse i hundrede år, så får jeg sure opstød, løftede pegefingre og skæld ud som var jeg 5 år gammel. Suk. Ved godt, det ikke kan være anderledes. Men det irriterer mig SÅ enormt.

…tror jeg faktisk aldrig, jeg vænner mig til at blive tæsket så meget indefra. Det er alien-agtigt og mærkeligt, når man sidder dér, midt i Vild med Dans og kører flødeboller i kammer, at man så pludselig ud af det blå udsættes for århundredes cirkelspark direkte op i højre ribben.

…Aner jeg ikke, hvordan jeg skal få barberet mine ben…

…Er jeg ved at være alvorligt træt af det her graviditet.

…Hjælper hverken Ben & Jerry eller 3. Sæson af SKAM på humøret. Jeg har stadig mere ondt af mig selv, end Brenda havde i Beverly Hills, da Kelly fandt sammen med Dylan.

6 kommentarer

 • Nanna L

  Ved ikke om det gør det værre eller bedre, men i det mindste skriver du virkelig underholdende om dine lidelser – tak for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina N

  Hahaha! Tak for at skrive det, jeg tænker. Vid at du ikke er alene. Hilsen den behårede med bækkenløsning og termin 15/10 (håber ikke det er en alien…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak 🙂 Du har dog lys tæt for enden af tunnelen! Er lidt misundelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I feel you sister. Jeg er godt nok også begyndt at føle den knap så glamourøse side af graviditet. Det med sko og sokker og sågar trusser bliver mere og mere udfordrende, og det er jo et helvede når man taber et eller andet.
  Har vitterlig lige skulle tage 3 billeder af en t-shirt foldet ud på gulvet, og jeg prustede hele vejen igennem, fik at jag i maven da jeg rejste mig og måtte straks gå ud og tisse bagefter.
  Hvordan i alverden jeg kom igennem sidste uge, det aner jeg ikke, men jeg er ret sikker på at jeg betaler regningen nu.
  Og jeg har altså 3 måneder endnu…
  Kan jeg få et kollektivt CRAP!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, søde – det kunne lyde som om du betaler regningen nu…..i det mindste har du Beliber outfittet klar 😉 Så sejt gået. Men jo, der er virkelig også mindre glamouriøse sider af det her graviditet. Puh!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN FØDSELSBERETNING - PAVEN