BABYUDSTYR

I ØVRIGT….

img_4627

….ELSKER jeg efterår! Gyldne blade, ild i pejsen, varm kakao, levende lys, simreretter, skoven i flammer, hjemmebag og æbler fra haven.

….Var jeg i forrige weekend på tomat-tøse besøg hos søde Michala, hvor vi også fejrede at skønne Rikke var hjemme på dansk jord for en stund! Tænk at en flere år gammel pressetur har gjort det så godt, at vi er en stor gruppe piger, der stadigt ses og møg hygger os! Det er sgu da en vildt syret – og ret særlig – bennefit ved at blogge! Jeg måtte tage en taxa frem og tilbage pga. bækkeløsning og kunne ikke gå ordentligt i to dage efter, men det var det hele værd!

….Har jeg pt. en 5-årig, der nægter at sove. Det er bare super. Særligt fordi de dage, hvor den slags luksus eksisterer, er temmelig talte med en baby lige rundt om hjørnet – så jo, vi er mindst to i husstanden, der disse dage er lidt halv-bitre. Ingen ved rigtig, hvad der stikker matriklens enehersker – men scenarier som dette udspiller sig hver uge. I nat var det ”regnen, der irriterede hendes ører”. Hurra.

….Har vi stadig ikke fundet noget navn til babyboy. Men søde Trine gjorde mig forleden opmærksom på en relativt uudforsket navne-kategori, idet vi til tomat-tøse komsammen fandt ud af, at baby kan lide Rammstein. Trines teori er, at hvis jeg opkalder det Rammstein-elskende drengebarn indenfor diktator-kategorien, ligger et stort uopdyrket materiale:. Saddam. Yassir. Fidel. Adolf. Bashar. Joseph. Hmnn…føler mig ikke heeeelt overbevist.

….Er jeg nu officielt på barsel. Det er underligt. Dels fordi jeg ingenlunde fatter, hvor tiden blev af. Dels fordi det er så uvirkeligt for mig – stadigvæk – at jeg skal i gang med den barsels-bobel igen. Det er over fem år siden sidst – og føles som et helt andet liv. Dengang var bloggen helt ny og spæd – og jeg etablerede egen virksomhed med tre andre blogdamer, Petit Podium, og fik samlet en mommyblog-kategori, der i dag er eksploderet siden da. Jeg kan nærmest ikke huske, hvad man laver i sådan én barsel…..men det er vist noget med at skifte rigtig mange bleer, drikke rigtig meget kaffe og sove rigtig lidt…..

….Har jeg hele tiden prædiket for alle omkring mig, at jeg ikke har nogen særlige gravid cravings. Hvilket har vist sig at være en stor FED løgn! Jeg er nemlig SYGELIGT pjattet med Paradis is. Så meget åbenbart, at jeg forleden så mig selv ringe rundt til kædens mange butikker i indre by, for at forhøre mig, hvor de stadig har åbent, efter jeg erfarede, at flere nu var begyndt at lukke for sæson. Og jeg nøjedes ikke med det….efter sirligt at have kortlagt, hvilke butikker, der fortsat har åbent lidt endnu, inden sæsonen er slut, listede jeg hvem af disse, der fører min højtelskede lakrids is. Og jordbær is. Det var nemlig ikke dem alle. Og så kan det jo selvsagt være lige meget. Nu er planen at stacke up, så jeg har is i fryseren nogle uger endnu, og kan sove trygt om natten.

……og nej, jeg så slet ikke ovennævnte scenarie som mærkeligt eller autistisk – det var først da min mand pointerede, at dedikationen over en relativt random is måske var ved at tage overhånd, at jeg så mig selv udefra. Jeg har dog sluppet tanken igen. Det er vigtigere at få fat i isen.

….Har jeg på den anden side af spekteret åbenbart også ting, jeg IKKE kan byde min preggo paranoide krop. For fem år siden var det kaffe. Det har gudskelov ikke gentaget sig. Ellers var jeg nok død nu. Denne gang er synderen ÆG!!…….Uf, for den lille lede…..jeg skal bare SLET ikke have æg. Eller lugte det. Og helst ikke se på det. For satan, det er bare ulækkert. I gamle dage var det bedste jeg vidste, et blødkogt æg om morgenen – nu får jeg faktisk kraftig kvalme af bare at skrive sætningen.

 

…..lakridsis, lakridsis, lakridsis, lakridsis……ahh….det går lidt bedre nu.

 

10 kommentarer

 • Chris (som er 41+3 i dag, grrrrr)

  Har du nogensinde været i Ismageriet på Amager (Kongelundsvej)? Efter min opfattelse er deres is bedre end Paradis is og lign. – og de har vitterligt en fantastisk lakrids is (og mint is m. mørk chokolade, som har været min craving gennem min graviditet). Desuden har de åbent HELE vinteren og til kl.22, mener jeg (yup….) 🙂

  blot et lille tip, hvis lageret løber tør, og desperationen sætter ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Et absolut relevant og meget interessant tip! Tak. Må fluks afprøves. Jeg vil øjeblikkeligt beordre min mand med derud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I øvrigt er du ret skøn! Ps. jeg levede af lakrids is fra Paradis is da MM var i maven….. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, er det sandt? Gjorde du? Hvor sjovt. Ja, den er bare GOD!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hahaha… og jeg får kvalme af bare at læse om æg 😄😷 (Er dog kun i uge ti… men kvalmen er stadig grum!) ih hvor jeg kender det, føj for dælen…
  Jeg har været hos Ismageriet i dag og købe 1 liter af min yndlingsis, og min mand synes også jeg er blevet lidt loco 😏
  Dejligt at vide man ikke er alene…
  Og tak for dit (lidt ældre) indlæg om ikke at være høj-skruk eller mærke “kaldet”, det var meget befriende 👍🏻 go’ weekend! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja der må jeg også hen, kan jeg høre! Tak for tippet! Og held og lykke med maven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sødt at storesøster kysser maven 🙂
  Prøv kamille te med honning inden natten, så sover hun måske bedre.
  Nyd efteråret og hyggestunderne.
  Selv har jeg lavet Halloween negle med “Alice i Eventyrland på bloggen og hygger med ansigtsmaling mv.
  Weekend hilsner herfra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hun nægter at drikke kamille te 😉 ….stædigt lille væsen…haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  is- altså Ismageriet overgår alt, de har åbnet en filial på Søborg hovedgade, 10 min i bil fra reservatet:-) De har en is der hedder hvid choklade med rålakrids…. heaven

  Pøj pøj med det sidste af graviditeten, meget morsomt indlæg der bragte smil på læben her på meget hård start efter efterårsferien,

  mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uhh, det var et særdeles godt tip! MÅ PRØVE……

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYUDSTYR