UGE 39 - KÆMPE KVINDEN

BARSELS OUTFIT

camelbarsel

1. Jeans fra H&M // 2. Leoplettet crossbody fra Leowulff // 3. Trøje fra H&M // 4. Hvide sneaks fra Lacoste // 5. Camelcoat fra H&M // 6. Strikket hue fra Heartmade 

Indeholder affiliatelinks

Endnu et ønskværdigt barselsoutfit. Om end jeg desværre godt er klar over, at de bare anklers tid er forbi. Desværre. For jeg elsker de her jeans, de er jo så fine! Men jeg synes nok også, de er pænest med sneaks til – og den slags er jeg bare ikke så meget til med sokker i 😉 Huen og trøjen har jeg allerede købt. For jeg kommer jo til at tilbringe mange udetimer med lillemanden, og gennem alle vinter månederne – så varmt tøj er påkrævet. Jeg mangler virkelig ikke flere jakker – men den her er bare rigtig pæn. Og ville være perfekt til min nyindkøbte trøje og hue. Tasken har jeg efterhånden også gået i cirkler omkring en rum tid nu, så måske det skulle være en barselsgave til mig selv? Hmnn. Nogen ville måske mene, at jeg ingenlunde mangler den i mit klædeskab. Men hvem mangler ikke altid en pæn leoplettet taske med kæderem? Nej, vel…..

****

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGE 39 - KÆMPE KVINDEN