MIN VERDEN

MENS VI VENTER…

mensviventer1

Føler lidt mit feed på hhv. Instagram og Snap er ren mad og mave. Men okay – min hverdag ER også ret meget mad og mave lige nu…..
Jeg ligger ned det meste af dagen, sover, eller prøver på det, forsøger at slappe af i kroppen som min jordmoder har beordret, men mit bækken og min krop er virkelig sat på prøve nu. Så det handler egentlig nok mest bare om at vente. Jeg orker ikke en gang at online shoppe….SÅ er den gal, haha….Jeg kan knap svinge mig op til at svare på mails. Suk.

Min søde mand har derfor et par gange sørget for, når han kom hjem fra arbejde, at stuve blåhvalen ind i bilen og køre mig hen til hoveddøren af en cafe eller lignende, trille mig ind til et bord og servere lidt god mad for mig – for så at køre mig hjem til kanten af sofaen igen. Bogstavelig talt. Det er temmeligt patetisk, så lidt jeg kan bevæge mig nu. Og derfor er det super rart at komme lidt ud. Jeg får totalt kuk at bare at være herhjemme. Af samme årsag har jeg også tænkt, at kigger man blot på mit feed, så virker det lidt misvisende – masser af (tilsyneladende) aktivitet, trætoppe og brunch tallerkner. Men virkeligheden er jo altså mest bare blåhvalen på sofaen. Haha…..

Derfor skal der heller ikke ret meget til at gøre mig rigtig glad lige nu: Stegt flæsk og kartoffel-porre suppe f.eks. Eftermiddagssol ind i min stue og orangerøde trætoppe. Spontan brunch og hjemmehygge i regnvejr med spandevis af is og snold. Hundepasning og forberedelse til babys ankomst. Noget skal man jo lave……mens vi venter 😉

mensvi-venter2

1 kommentar

  • Gitte

    Kender det alt for godt. Har termin i dag og hvalen her er også strandet på sofaen 😊 Har svært ved at sidde/ligge stille, da ventetiden føles lang. Men vi hygger og glæder os bare til at se hende snart. Lykke til.

    Mvh Gitte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN VERDEN