GRAVID FOR ANDEN GANG

MIN VERDEN

sadan0

Tænk at for 5 1/5 år siden, der så min verden sådan her ud.

Jeg var kun lige akkurat i gang med at lære hvem hun var, hvem jeg nu var, hvem vi var – og hvordan man jonglerer alle de følelser. Nu sidder hun på den anden side af bordet, snart 6 år gammel, tegner helt indenfor stregerne, fortæller dedikeret om regnorme og drømmen om at blive frisør, kigger bestemt på mig og irettesætter min fejlagtige farveangivelse af hendes tegning, min mave er ved at sprænge, fordi der ligger en yderst aktiv og ret stor lillebror derinde, som kommer ud anytime now, vi er allerede en familie og vi er faktisk ret gode til at være det.

Vi har fundet vores roller – og om lidt er det hele forandret. Igen. Og vi skal lære at være fire. Alle sammen. Også hver for sig. Og jeg håber, vi kan. Det skal vi. Men det er lidt skræmmende. Og måske ret uvirkeligt endnu. Men om lidt. Lige om lidt. Så sidder jeg og blogger med én arm igen og en vippende ble-numse på den anden. Sikkert med præcis lige så blanke øjne og præcis lige så rystende hænder…..

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GRAVID FOR ANDEN GANG