DET VAR JO IKKE SÅDAN, DET SKULLE STARTE…..

NÅR TRE BLIVER TIL FIRE

img_5324

Jeg skylder en mere udførlig update herinde. Jeg ved det, men dagene er kompakte og tiden knap.

Vi har fået vores at se til med to børn nu, ikke mindst fordi den lille bitte af dem kræver hospitalsbesøg og lægetjek næsten dagligt. Sammensat med rigtig rigtig lidt søvn (gisp, hvor var vi priviligerede med Paven! Elliot kunne ærlig talt godt lære lidt af sin søster), en stor 5-årig der skal afleveres og hentes i børnehaven hver dag og alle de mange amninger og bleskift, så er der sgutte´ikke meget dag tilbage. Og aftnerne – ja, der sidder en udkokset pandabjørn i sofaen med fedtet hår, indre hyletone for ørene og absolut ingen hjernevirksomhed – og ammer eller småsover. Så skønt mange gode intentioner, og rigtig mange gode indlæg i ærmet, er jeg altså ikke heeelt nået dertil – endnu. Det kommer.

Trods det, ville jeg ikke bytte det væk for noget. Tænk engang: jeg har lavet min helt egen lille familie! Og den ene er seriøst mere lækker end den anden. Jeg kan knap fatte mit held. Jeg er endelig færdig med at gro børn i maven og dét i sig selv, er jeg rigtig glad for. Jeg kan meget bedre lide dem, når de er “ude på den anden side” 😉 Min mand har fortsat en lille uge tilbage af sin barsel, inden han skal tilbage, så vi prøver at se, om vi kan nyde den lidt – imellem de mange blodprøvetagninger, lægebesøg og lys-tjek. Der var så mange ting, vi havde troet, vi skulle – men Elliots første 13 dage er gået med gulsot og alt det, der fulgte i kølvandet.

Jeg glæder mig dog over, at vi har hinanden. Den første tid med en lille ny er bare ret magisk. Og at se min store pige sammen med lillebror og hendes stolthed og deres sammenhold – det er godt nok særligt! Kærligheden som følger med, når man sætter børn i verden – DEN vænner man sig altså hurtigt til! Så må evnen til at navigere i kaos komme…..der er vi ikke helt endnu.

img_5467

8 kommentarer

 • Et stort tillykke med at blive fire. Og ja, jeg mindes også, at dagene gik vildt hurtigt på barslen anden gang. Kærlighed mellem søskende er stort og min oplevelse var og er, at den fortsat bare vokser – det er det bedste at opleve. God fornøjelse med de sidste barselsdage med manden hjemme – og så håber jeg, at I slipper for flere problematikker 🙂
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh mange tak, ja det håber jeg altså også! Men hold da op, hvor tiden flyver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe der er kærlighed, så pyt med kaos 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Pavestolt ❤️😉 Hvor er hun sød med sin lillebror😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, hun er så stolt og kær. Der kommer self også lidt andre reaktioner, men grundlæggende er hun mega glad og stolt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare så gode billeder 🙂
  Ønsker jer god bedring med den stakkels guldklump.
  Men hvor er I søde og jo børnefamilier i dag, de har susende travlt.
  Håber julefreden kan tilsmile jer.
  Hilsner fra Maria med “Giveaways i Danmark”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DET VAR JO IKKE SÅDAN, DET SKULLE STARTE…..