DET VAR JO IKKE SÅDAN, DET SKULLE STARTE…..

RABBLE: NY RABAT TJENESTE I DANMARK

skaermbillede-2016-11-23-kl-12-48-51-copyREKLAME: SPONSORERET

Kender I Rabble? Jeg gjorde ikke, før jeg blev bedt om at undersøge det nærmere med henblik på at skrive en eventuel anbefaling af sitet. Og jeg synes faktisk, at konceptet er så smart, at jeg gerne vil dele det med jer. Jeg ved jo, at I ligesom jeg, elsker gode tilbud og rabatter. Men hvem gør ikke det? Udsalg og prisbesparelser er aldrig en skidt ting, vel? 😉

Rabble er en ny tjeneste i Danmark; Et ret lovende site, hvor man kan få relevante rabatkoder, tilbud og kampanger til de mest populære netbutikker i Danmark. Heriblandt flere af mine absolutte personlige favoritter! Juhu!

De har tilbud indenfor både skønhed, mode, oplevelser, børneprodukter og legetøj med mere. Men i dag vil jeg især knytte fokus på deres børnekategori og butikken Lekmer, som jeg personligt er stor fan af og allerede har handlet en del hos. De har, som navnet nok antyder, produkter til børn og nu kan du altså via Rabble få dertilhørende rabatkoder hos Lekmer.   Lekmer.dk er især gode på legetøj, børnetøj, baby produkter, klapvogne, autostole, indretning til børneværelset og spil til gode priser. Og sammensat med Rabble er der faktisk en del at spare.

Vi har selvsagt en lang liste over ting, vi skal have købt, nu hvor vi har fået en lille ny beboer i huset! Sådan en baby påkræver jo altså en del udstyr. Og i den forbindelse kunne man passende skrive ting på ønskelisten til jul f.eks. og vedlægge et link til Rabble, der lige nu kører Black Friday. Black Friday er uden tvivl årets største shoppedag, og du kan finde rabatter til dine favoritbutikker hos Rabble.dk.

Personligt kigger jeg ret meget på produkterne fra babybjorn, da vi både mangler en skråstol og en bæresele. Vi har også kigget en del på køreposer, nu vi har fået en vinterbaby og her har de virkelig mange gode bud.

skaermbillede-2016-11-23-kl-12-50-17

Derudover kender jeg en vis 5-årig dame herhjemme, der ville ELSKE stort set det meste fra deres Disney kategori. Her er mange gode, mindre gaveideer og jeg kender i hvert fald mange børn, der ville blive super glade for flere af tingene her. Oplagte til små, gode julegaver.

Og så overvejer jeg selv at gøre brug af deres Black friday rabat og få købt en ekstra flyverdragt til hende. Det er tiltrængt, når man er skovbørnehave-barn. Sidst men ikke mindst, så lokker især Lego. Vi er flere i husstanden herhjemme, der elsker Lego. Faktisk har min datter op til flere sæt fra kategorien 10+ eller 12+, selvom de naturligvis er for svære, fordi hendes far nyder at sidde og hygge med at samle det lige så meget – de har virkelig nogle særlige timer sammen, når de sidder og samler Lego og leger sammen og hun skal naturligvis også have noget igen i år til jul. Det kommer vi ikke uden om!

Så hvis du som mig handler meget online og elsker en god rabatkode eller tilbud, vil jeg bestemt anbefale Rabble. De har samlet dem på ét sted for dig. Og skulle eftersignende være det største samlingssted for kuponer, tilbud og billig shopping online. Det er da værd at tage med – især her op mod jul, ikke?!

Rent praktisk:

Når du finder din favorit butik og den rabat, du ønsker, skal du trykke på “Vis Rabatkode”. Koden kommer så op på skærmen, og den netbutik, hvor koden kommer fra åbnes i en ny fane. Rabatkoden vil altid være i tekstformat, så du nemt kan kopiere den.

På Rabble kan man desuden få automatisk besked, når der er en rabatkode tilgængelig til lige præcis den/de shop(s), som du har interesse for. Drøn smart.

Andre eksempler på mine favorit shops, der er at finde på sitet:

2 kommentarer

 • Maja

  Jeg kommer til at tænke på LEGO. Hvilket LEGO kan paven godt lide? Jeg overvejer at købe noget til min niece.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hun kan lide det meste faktisk 😉 Både det til hendes aldersgruppe, som er spot on og faktisk også det der er tiltænkt de lidt større,som hun så samler med sin far <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DET VAR JO IKKE SÅDAN, DET SKULLE STARTE…..