GRAVID FOR ANDEN GANG

UGE 39 – KÆMPE KVINDEN

gravid2

“Husk på, at du skal samle energi til fødslen, ammeperioden og den efterfølgende lange periode med nætter uden søvn. Selv om junkfood og andre lækkerier frister, er det en fordel, hvis du prioriterer sund og næringsrig kost”. Sådan siger min graviditets app på telefonen…..come on! Jeg er stor som et hus, baby er på størrelse med en vandmelon nu (og jeg skal da love for, det føles  vægtmæssigt sådan også, puh!….jeg orker ikke, at være gravid mere. Og jeg må indrømme, at jeg heller ikke orker tænke over, hvad jeg putter i munden. Jeg vil bare have kakaomælk og ostemadder!

Min mave er SÅ stor nu, og jeg føler mig klodset og besværet og kan ikke vende mig i sengen om natten. Jeg er kronisk træt og kan knap overskue at sætte en vask over. Mest af alt er jeg ABSURD tynget af træthed. Husker slet ikke første graviditet sådan. Jeg er ved at besvime af træthed hele tiden.

Jeg glæder mig bare til at komme “over på den anden side” – og få blot en smule energi igen, blive mobil igen og kunne komme tilbage i min gamle krop. Jeg ved godt, det desværre ikke sker over-night, men jeg forsøger at holde modet oppe ved tanken om at det ligger tættere på end det har gjort meget længe. Og ja, jeg er da naturligvis grundlæggende mest spændt, glad og rigtig taknemmelig. Men jeg er altså også godt træt, tung og færdig! Og det er også meget rart at få lov at sige højt! Så mange tak for jeres søde kommentarer til mit forrige indlæg. De varmer!

Jeg føler mig virkelig klovne-agtig, når jeg går, haha. Jeg vralter rundt – og min mave er så stor og sidder bare helt fast som en kæmpe basketbold – hvilket gør at det seriøst tager mig ti minutter at rejse mig fra sofaen. Det er nu lidt komisk. Billederne her er fra slutningen af sidste uge og jeg synes faktisk, jeg er blevet større endnu siden da. Gisp.

Kære November……gir du snart en baby??

uge39

KJOLE: ASOS (Lignende her) // SKO: STAN SMITH ADIDAS // TASKE: STELLA MCCARTNEY // SCARF: LANVIN // SHADES: BOTTEGA VENETA // BLAZER: MANGO

****

8 kommentarer

 • Johanne Emilie

  For en endnu “barnløs” 24-årig der stadig har til gode at prøve at være gravid, så kan jeg altså kun sige at for fanden jeg håber jeg så lige så læks ud som du gør i din graviditet! Og nej, komplimenter hjælper ikke rigtig hvis man virkelig ikke føler den selv (det kender vi vist allesammen) men nu siger jeg alligevel, du ser MEGA lækker ud og din mave er kanon flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød! Jeg har så også sorteret 30 billeder fra, hvor jeg ligner noget, der er løgn 😉 Men haha, jo tak, man føler sig godt nok ikke ret laber her i slutningen. men det er jo i en god sags tjeneste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg synes også, du ser vildt godt ud! Og dit outfit matcher og er lækkert….husker ikke det overskud i slutningen af min egen graviditet ☺ Det var pyjamas og fedtet hår 😉
  Og man skal da så meget spise lige præcis det man lyster, når man er lige op over at skulle føde ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak. Jeg har nu også klart flest dage med nattøj og fedtet hår nu!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes virkeligt, du er en smuk gravid. Generelt synes jeg, du er smuk, hvilket naturligvis har en indflydelse på, hvor fin du er med baby i maven.
  Jeg håber snart han er ude, så du kan føle dig tilpas i kroppen igen.
  Knus fra en i uge 15. (24 årig, som kun kan drømme om at ligne dig om nogle uger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød! Det er simpelthen så fantastisk, at I nogen gange er nogen, der gider tage jer tid at skrive og kommentere – bare med dejligt ros! Det er så fantastisk. Men må jo nok også indrømme, at jeg har kasseret de første 30 billeder, inden disse blev postet (abe smiley der holder sig for øjnene!)…. 🙂

   Stort tillykke til dig også! Det er så sjovt, for i begyndelsen føler man selv, at maven virkelig vokser – men når man står her i uge 39+ – så tænker man bare “der VAR jo ingen mave dér!” :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du ser skøn ud. Og jeg krydser fingre for en dygtig baby, der snart gerne vil holde fødselsdag, så du bliver lettet lidt <3 Jeg husker virkelig godt fornemmelsen af slet ikke at kunne være i min egen krop sidste sommer – og jeg nåede endda kun til 37+3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak søde! Åhh, det lyder næsten som blær i mine øre lige nu: 37+3…..gisp det føles som LYSÅR siden…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GRAVID FOR ANDEN GANG