MIN VERDEN

VIND ET PAR VALGRI SKO TIL MOR

vind-valgfri-sko

Reklame

Vil bare lige tippe om, at I i dag og nogle dage frem PÅ MIN INSTAGRAM kan vinde et par valgfri vinterstøvler til mor fra GrowingFeet. Som jeg allerede har haft skrevet om, er det her, jeg selv køber de fleste af familiens sko. Sådan har det været i en del år faktisk. Det er der flere årsager til. Dels det store udvalg, dels det faktum, at jeg kan købe til både børn og voksne sammen – og så kan man også få lov at betale, når først børnepengene kommer, hvilket er smart – hvis man pludselig står akut og mangler sandaler/støvler eller whatever, og ikke helt synes, man kan undvære de penge i budgettet lige på dét tidspunkt.

Jeg har – som vanligt – udstyret min datter med hele tre par vinterstøvler og et par vinter gummistøvler, så hun må siges at være fuldt ekviperet. Det er også ret nødvendigt, når man går i skovbørnehave og er ude 5 dage om ugen. Men det gik forleden op for mig, at jeg har glemt mig selv. Og lige om lidt, ja der skulle jeg meget gerne være et stk. baby rigere – og derved går jeg en fuld vinter-barsel i møde. Og er der noget, jeg har lært fra min første barsel – så er det vigtigheden af godt fortøj! Tager man tilmed i betragtning, at jeg efter stor sandsynlighed kommer til at skulle forcere både frost, sne og kulde med barnevognen i samtlige af døgnets timer, uagtet, hvad jeg selv finder velbehag i, så er det ret dumt, jeg ikke har tænkt på dét.

Jeg har derfor udset mig nogle af ovennævnte. To par er allerede klikket hjem. Og nu kan du – I – altså også være heldige at VINDE ET VALGFRIT PAR vinterstøvler eller sko til mor fra GrowingFeet. I kan frit vælge fra kategorien – og jeg synes, det er alletiders gode tilbud, især nu hvor de lover os en ekstra strid vinter i år! Vi ved jo allesammen godt, vi burde have mindst et par 😉

SE OG DELTAG HER

3 kommentarer

 • Yes please!
  Tænker at sneakers ikke er det mest skridsikre hvis der kommer sne, og det er alt hvad jeg kan være i pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ønsker str 38 i INUIKII Sneakers Classic Low sort

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej – du kan ikke deltage her, du skal deltage på Instagram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN VERDEN