TIPS TIL INDRETNING MED GENBRUG: FUNKIS

DECEMBER STRESS

heart1

December kommer altid lidt bag på mig og jeg ved også, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Alligevel er det ekstra grelt i år. Det skyldes naturligvis at jeg lige skulle lave en baby og at han  nu tager alt min tid disse dage – og mere til. Jeg har sjældent været SÅ uforberedt på december. Ikke en eneste gave er købt, min egen ønskeseddel er udarbejdet på ca. 4 minutter og jeg husker knap, hvad der står. Og egentlig er det sandt nok, hvad jeg skrev i mit forrige indlæg; jeg ønsker mig bare allermest lidt mere søvn….

Jeg kan slet, slet ikke begribe, at det er jul om 14 dage. Det er lige til at få stress af, men omvendt så er jeg jo bagud på ALLE fronter disse dage – julen er kun én af dem. Og der er meget lang vej, før jeg er i mål med min to-do-liste – og igen er julen her blot ét af de uendeligt mange punkter, der skal klares inden en vis deadline. Så jeg prøver at sige til mig selv at jeg er nødt til at slappe lidt af og affinde mig med, at december i år bliver med fedtet hår og ammehjerne. Jeg glemmer dagligt ting, jeg skal have gjort – også vigtige – og jeg synes faktisk livet er for kort til at blive ved at slå mig selv i hovedet over det. DET lærte jeg da fra barsel nr. 1. Det er simpelthen spild af tid –  jeg kan ikke gøre en fløjtende fis ved det. Også derfor prøver jeg at huske at nyde alle de gode ting, der er plads til disse dage. De fine babystunder, de lange smukke vinterkolde gå-ture med barnevognen, et nyt herligt jakkekøb (Leojakken fra Mango her er SÅ behagelig og super pæn i kvaliteten, synes jeg! I kan se den i fuld figur HER) og forleden, da jeg og min mand tog ud og nød en dejlig julefrokost sammen.

Godt nok var det en større udfordring at finde parkering i indre by, der samtidig tillod os at komme ind og ud af sidedøren med en autostol og få en barnevogn ud og ind af bagklappen, idet alt plads er urimeligt trang. Det var også en kold omgang at trille med ham den lille sure bagefter maden, da han skulle sove og jeg havde glemt mine vanter – for slet ikke at tale om, da han skulle akut ammes i stiv modvind. Ak ja…der er masser af udfordringer ved hver en lille bedrift. Men heldigvis også masser af familie hygge, kærlighed og kage lige midt i kaos. Og det er jo dét, der tæller ikke?

Ps: Mine vinterstøvler er også nye – og afsindigt behagelige og endda med en lille snydehæl indvendigt, så man lige får lidt ekstra højde. De er super varme – og tilmed pæne. OG på udsalg lige nu. Bare et lille tip….

heart2

Støvler: Billi Bi (på udsalg lige nu!)// bukser fra H&M // trøje fra Toogoodtobebasic // leojakke fra Mango // frakke fra Heartmade (find lignende her) // Shades fra Bottega Veneta // taske fra Goyard 

***

4 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har læst dit barnevognsindlæg flere gange, og er ret interesseret i, hvad i endte med at vælge 🙈😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Camilla, du er faktisk ikke den eneste, der har spurgt. Det må jeg vist snart få lavet et indlæg om 🙂 Vi endte med en Emmaljunga. Og den er vi so far rigtig glade for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er støvlerne på sale ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   På Growing Feet – hvis du trykker på teksten under billedet er der direkte link dertil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIPS TIL INDRETNING MED GENBRUG: FUNKIS