NÅR TRE BLIVER TIL FIRE

I ØVRIGT…..

img_0770

….Har jeg været til årets første og eneste julefrokost. Med min hidtil strengeste og mest bossy chef til dato. Han er en lille undermåler, skaldet, tandløs og temmeligt rødmosset i huden – og lidt kedelig, for han drikker kun mælk. Han råber og skriger efter forgodtbefindende og er i det hele taget enormt egenrådig. Han hundser rundt med os andre og kræver min totale opmærksomhed uafladeligt. Desuden er han lidt af en drama queen, når det kommer til serveringstid. Er han sulten – skal maden serveres PROMPTE. Kort sagt: Han er lidt af en mundfuld. Men jeg kan sgu ret godt lide ham alligevel. Især når han sover 😉 Hvilket han heldigvis gjorde, mens mor og far fik lov at indtage et lækkert julemåltid på Almanak. Det kan altså anbefales. Både maden, stedet – og konceptet med at holde en julefrokost med sin mand en tilfældig mandag formiddag. Det har vi tænkt os at gøre til en fast tradition. Også når barselslivet slutter!

….Er babyer nogle pokkers selvmodsigende små væsner. Det ene øjeblik vil de ha noget, det næste er behovet et helt andet. Særligt er jeg forundret over mit eget eksemplars evne til at benytte dagen til at sove, mens natten gerne skal bruges på fest og ballade. Det tror jeg snart vi skal have os en alvorlig voksensnak om…

…Har Paven fået neon-tusser i sin Elsa julekalender. Sådan nogle markerings tusser. De hedder nu helt politisk ukorrekt NEGER tusser, mener hun.

…Er jeg ret bidt af SKAM ligesom så mange andre. Og ikke mindst Soundvenues geniale analyser/gennemgang heraf. Det er så godt!!

…Ligner jeg en på 80 år. Askegrå, løs hud, hængekinder, rynker og tunge render under øjnene. Jeg er ikke sikker på, det kan reddes. Ikke uden botox, fillers og et par meget store solbriller 😉

….Har jeg ikke sovet mere end max to-tre timer i stræk i nu 5 uger. Det er relativt belastende. Og der er ingen udsigter til at det bedres. Og det hænger nok ret tæt sammen med punktet ovenover.

….Er jeg stadig dybt afhængig af kakaomælk. Før gav jeg graviditeten skylden. Nu er det amning, der er synderen. HOLD nu op, man bliver tørstig og sukkerkold af at amme hele tiden. Det er livsnødvendigt, at huset er fuld af både kakaomælk og slik. L.I.V.S.N.Ø.D.V.E.N.D.I.G.T.

….Glæder jeg mig umanerligt meget til jul. Det er så dejligt, når man har en 5-årig i huset. Julen opleves på en helt anden måde gennem hendes øjne og glæden herved ligeså. Og at vi tilmed i år har en gryntende lille krøllet frø af en lillebror med i puljen gør ikke begejstringen mindre. Det er hårdt med to børn og logistik og behovsopfyldelse mm., men det er dælmer også hyggeligt.

….Aner jeg ikke, hvad jeg ønsker mig til jul. Andet end søvn. Og ti år yngre hud. Hvor køber man det??

img_0795

12 kommentarer

 • Christina

  Hvor er din fine jakke fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Den er fra Mango, jeg smider et link ind en af dagene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uanset hvor træt du siger, du er, så ser du hamrende godt ud! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak skal du have. Hvor er du sød. Jeg havde vist bare en god dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk, at du nærmest stråler på det sidste billede! 😘 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej, hvor er du sød! Jeg tror bare, det er en heldig vinkel 😉 Der er taget en del billeder de sidste uger, jeg ikke rigtig føler for skal se dagens lys, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Syntes nu du er ret lækker og ham den lille krøllede er dælme også for lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød – ja, han er ret lækker, krøllet og gul som han er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ikke engang nu 7,5 måned efter vores lillebror kom til verden, ville jeg kunne præstere at se så frisk ud som du gør på sidste billede – keg vil give miss jeanett ret, du stråler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det bliver bedre. Det med at se træt ud. Her 15 mdr efter nr to synes jeg at det hjælper på det. Jeg fandt ud af at en god fugtmaske kunne gøre en del mens det stod på. Og ellers er det vist bare om at huske på at det bliver bedre. Og så nyde at have en dejlig, lille baby. Som endnu ikke har lært at bevæge sig eller kaste med ting (indeholdende vand). Altså så meget som det er muligt med det filter af træthed man går rundt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg syntes nu at du ser godt ud, især på det sidste hvor du vitterligt stråler af glæde og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  af en 80-årig at være ser du nu temmelig strålende ud. Og ham din lille, skaldede chef er egentlig også ret lækker, er han ikke? Tillykke med ham! Mit ældste barn havde samme søvnmønster da hun var spæd med at feste natten lang og sove dagen væk som en anden teenager, imens hendes forældre blev mere og mere desperate. Efter de første søvnløse måneder vendte vi hendes døgnrytme ved simpelthen at vække hende når hun sov om dagen. Det virkede hver gang at tage tøjet af hende – det gjorde hende pivffisk. På den måde rationerede vi hendes søvn om dagen, så hun ikke sov alt for lange stræk. Når vi syntes, det var sengetid om aftenen, fik hun et bad og nattøj på og så sov hun fakrisk helt ok. Vi fik ret hurtigt etableret en normal døgnrytme på den måde, og så kunne vi holde op med at blande os i hendes middagslure. Måske det også er et forsøg værd med topchefen. Min lille søn på et halvt år er pt forkølet og har den sidste uges tid kun kunnet sove i mine arme, når jeg sidder ret op og ned i sengen, så jeg kender vældig godt den der zombietilstand, man tåger rundt i. Zzzz…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR TRE BLIVER TIL FIRE