NÅR MANDAG ER FREDAG

10 TING DU IKKE KAN UNDVÆRE TIL BABY

10-ting-til-baby_dba-dk-guide_6

Som I måske ved, skriver jeg også fra tid til anden ovre på dba.dk guiden. Her skriver jeg hovedsageligt om børn, familieliv, fashion og bolig. Og da jeg ved og kan se, at I er rigtig mange herinde, der læser med på især børne og baby indlæg, vil jeg da lige tippe om dette indlæg, der netop er kommet online, som omhandler 10 ting du ikke kan leve uden, når baby kommer. 

Alt er naturligvis relativt og det hele skal læses som et oplæg til ideer, ikke som lov. Ingen børn eller forældre er jo ens og vi bor også forskelligt, hvilket kan have en indvirken på, hvad vores behov til baby er. Men der er alligevel nogle køb, som for langt de fleste forældre ender med at være uundværlige. Og selv har jeg taget udgangspunkt i dem, som igen nu knap 6 år efter første gang, stadig er store hit herhjemme. På godt og ondt. Så hvis du lige har fået en dejlig lille nyfødt ind i familien, eller kender nogle der har – eller som snart får, så er listen her er et bud på, hvad det f.eks. kunne være, man med fordel kunne anskaffe.

I må hjertens gerne føje til listen herunder i kommentarfeltet, hvis I mener, der er oplagte eller åbenlyse emner, som jeg har overset. Lad os for gud skyld hjælpe hinanden. Der er nok ting at stresse over, når man står med en lille nyfødt, ikke sandt? 🙂

10-ting-til-baby_dba-dk-guide_4

Seng er herfra // Babynest fra ByCara // Uro med musik og tæppe fra CamCam // sengetøj fra Müsli by Green Cotton // bamser og sengerand fra H&M og Zara Home // aktivitetstæppe på øverste billede herfra 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR MANDAG ER FREDAG