ÅRET DER GIK: MIT 2016

2016 FAVORITTER

bestbuy

Når man som blogger er så heldig, at have et årelangt bagkatalog, man nemt kan bladre tilbage i, er én af de sjove ting at kigge på, hvilke køb, der har vist sig langtidsholdbare. Ofte er det helt andre ting, end dem man måske selv havde tippet. Og i løbet af årene kan jeg så alligevel se nogle klare tendenser. Her er mine bedste køb i 2016. For mig – og for baby:

Mig selv.
Jeg bruger åbenbart sneakers langt mere end mine høje hæle og det er jeg efterhånden ved at have erkendt. Og så tyder noget på, at jeg beholder lækre tasker og gode jakker længe i min garderobe. Flere af mine favoritter fra 2015 og 2014, kan jeg se, jeg stadig bruger og går med. Så selvom mine dyre tasker og jakker f.eks ofte er lidt større investeringer, er det måske ikke så hovedløst after all, taget i betragtning hvor meget og hvor længe, jeg bruger dem.

Derudover er der ofte ting, som overrasker mig. I år er det nok en lyserød stjerne jakke fra Stella Mccartney Kids. Ja, du læste rigtigt. Jeg var så hæmningsløst overmodig, at jeg i en tåget febervildelse bestilte en denimjakke fra Kids kollektionen i str. 16 år. Og sørme om ikke det gik hen og blev et årets mest brugte items. Så skørt. Men den er bare så behagelig. Og i let stretch, hvilket gjorde, at jeg faktisk kunne bruge den helt frem til uge 36. i min graviditet! Bonus.

I det hele taget er det lidt pudsigt, at collagen ovenover er lavet for efterhånden mange måneder siden. Men rent faktisk indeholder netop mine 2016 favoritter. Stan Smith er åbenbart en kending. Dem har jeg efterhånden også uforskammet mange af. Og den smukke taske, som jeg oprindeligt så hos søde Mie, har stort set hængt på mig resten af året. Jeg elsker ALT ved den.

 

Baby
Her tænker jeg, at det faktisk kan være meget rart at læse med, hvis man f.eks er førstegangsmor. For der er virkelig meget derude, man tror, man mangler. Men som man måske ret beset slet ikke har brug for. Jeg kan dog roligt anbefale nedenstående, som indtil nu allerede har været kæmpe hit herhjemme hos os og baby. Jeg er SÅ glad for puslebordet, der i min optik er noget nær det eneste pæne af slagsen, jeg nogensinde har set 😉 Både lampen og det quiltede tæppe, begge fra CamCam er købt til Paven, så det er ikke nye køb, men vi bruger dem flittigt til lillebror nu, så det må siges at have været gode køb.

Nomi stolen er vi enormt glade for, og den har jo lang levetide endnu, så den var også rigtig godt givet ud! Derudover fik vi den lækre kørepose af mine svigerforældre og den bruger vi ligesom stolen hver eneste dag. Og så er der aktivitetstæppet…..som I er VIRKELIG mange, der har spurgt på. Både her og på Instagram. Og jeg kan godt forstå det. Og kan altså KUN anbefale det. Det er virkelig blødt og fint og alle de tilhørende ting kan enten rasle eller knitre, der medfølger et lille spejl og aftagelige kaniner, så der er noget for baby at lege med. Elliot tyder på at elske det – og jeg elsker at det er så pænt og ‘roligt’ at se på.

bestbuys

1. Puslebord fra Ollies Out // 2. Baby tæppe fra Cam Cam // 3. Kørepose fra Easy Grow // 4. Lampe fra CamCam // 5. Uldfutter fra Selana // 6. Aktivitetstæppe fra Tiny Tresure // 7. Uldkøredragt fra Poppy Rose // 8. Højstol fra Nomi, Evomove

Når man som os har fået en vinterbaby, er især den varme kørepose, en godt isoleret barnevogn (der kommer særskilt indlæg herom snarest!) og masser af uld en absolut nødvendighed. Jeg er ret stor fan af alt fra Selana og skal helt klart have hamstret lidt her under udsalg. Det er absolut blandt det bedste! Køredragten fra Poppy Rose er en klassiker herhjemme, Paven havde to da hun var spæd. De er så sindsygt lækre. Jeg skal snarest have klikket den grå her hjem til lillebror!

 

***

 

 

6 kommentarer

 • Julie

  Hej 🙂 hvor er den røde nederdel øverst til venstre fra? Så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej den er fra H&M og findes ikke online længere, desværre. Men jeg er sikker på, de kan finde noget lignende hos de andre high street kæder, da plisserede nederdel er overalt lige pt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Åh, nej – nu er jeg blevet totalt forelsket i den der taske. Shit, den er flot <3

  Mit spørgsmål er: hvordan holder guldfarven på kæde, lynlås osv. – bliver det hurtigt slidt af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, beklager 😉 Det holder så fint! Jeg har virkelig brugt den meget – endda smidt den i cykelkurv und alles. Og den har ingen tegn på slid endnu…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Der er ikke så høje kanter på puslebordet. Har det aldrig været udfordrende med en trillebaby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jo, det har det helt sikkert 🙂 Men jeg synes vi havde helt de samme udfordringer for 6 år siden med stpresøter, hvor vi havde et puslebord fra Ikea med højere kanter? Det virker ikke til at gøre den store forskel??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK: MIT 2016