2016 FAVORITTER

MIDTVEJSKRISE ELLER MODERIGTIG?

img_6636

To nye garderobe favoritter. Den ene har jeg fået af min søde mand. Den smukke Malene Birger jakke kan egentlig slet ikke ses ordentligt på billedet her, men jeg håber alligevel man får et nogenlunde indtryk af den. Den er så flot. Jeg glæder mig til at parre den med t-shirts og jeans også. Den er faktisk på tilbud lige nu her. Jeg elsker frynserne og at den er mørkeblå, som gør den knap så rocket, som hvis den var sort.

Den anden garderobe favorit er enten pinlig eller praktisk. Måske lidt af begge dele. Døm selv. Jeg har faktisk skrevet om min besættelse før her.
Og allerede tilbage i 2013 likede I amok på dette look med bourdeaux Dr. Martens. Nu har jeg så købt mig endnu et par. Sorte i lak.

Kald det ‘midtvejskrise’, momental stilforvirring eller bare skidt smag, som jeg skrev tidligere. De kan bare et eller andet. Og så er de møg behagelige. Og JO. Jeg var teenager i 90 érne. Jeg HAR derfor været der allerede og haft dem i både sorte med røde snører, i gule, i sølv og i lilla. Og jeg har haft dem med 8 og 10 huller. Åhh jo. Og jeg burde derfor også været tilfredsstillet på dén konto. Jeg burde have det med lige netop denne støvle, som jeg har det med fluebrillen, Buffalo, svedbånd og Karl Kani pants…..fyldt med lige dele afsky og hovedrysten. Men ak. Jeg kan konstatere, at jeg er fan. Og sådan er det bare. Men bare rolig derude, I ser ikke nogen mavebluser, navle piercing eller g-string over buksekanten her. Amager Halshug!

fullsizeffrender

 

 

6 kommentarer

 • eva

  Hvor er tasken fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er så meget fan sf støvlerne😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak 🙂 Det er jeg egentlig også. Selvom jeg godt ved, de deler vandene….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhhhh, jeg har dem i sort med 10 huller. Føler mig så mega grunge med dem på, men på dig er de lige i øjet – og hverken pinlige eller tegn på dårlig smag 🙂 Måske jeg skulle prøve igen med mine 😀 Du er så inspirerende altid, Louise!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åhh tusinde tak sødeste Signe. Du er alt for rar! Jeg er sikker på, du ser fantastisk ud i dine! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2016 FAVORITTER