MIDTVEJSKRISE ELLER MODERIGTIG?

MINE GENBRUGSØNSKER FOR 2017

onskerfor2017_dbaguide_1

Som I nok ved, så elsker jeg genbrug. Det er der mange årsager til, men jeg kan ret godt lide tanken om det unikke, om historien bag, om ting der lever….Især kan jeg godt lide jagten. At lede og finde. Det dér helt særlige, som jeg kan se potentialet i. Og så elsker jeg at sammensætte det med nye, mere stamme design ting. Dels er mange af mine fund forbundet med nostalgi for mig.

Min spisebordslampe ligner den, min kære mormor havde, mit sofabord er arvet fra hende – og min store, enorme teaktræ skænk, den minder mig om min oldemor. Pavens gamle slagbænk var min dengang jeg var lille, og før mig havde min far den. Den slags synes jeg er enormt hyggeligt. Derudover kan jeg godt lide, når ting har patina. Det hele skal ikke være så pænt. Det samlede udtryk om man vil, må gerne se tjekket og pænt ud, det har jeg intet imod. Men mine møbler skal kunne bruges og har overfladerne lidt slid eller tegn på levet liv, så er det kun en positiv ting i min verden.

Både min skænk, mine spisebordsstole, min lampe og mine mange keramik ting er fundet på dba.dk. Jeg kunne også have mange af dem på loppemarkeder rundt omkring, som jeg ofte gjorde i gamle dage, men jeg har slet ikke tiden til den slags mere. Ikke lige nu med små børn i hvert fald. Derfor er det fantastisk med sådan et velassorteret online loppemarked 😉 Nå, men ville egentlig blot dele mine genbrugsønsker for 2017 med jer herinde. Dem har jeg nemlig fået lov at skrive om ovre på dba.dk guiden. Og den opmærksomme læser vil måske hurtigt kunne se, at jeg allerede har fundet nogle af de nævnte ting 😉 I kan læse mere lige her. 

Hvilke ønsker har I?

onskerfor2017_dbaguide_2

3 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Jeg går også meget ind for genbrug og genbrugsforretninger. Og det er sjovt at tænke på historierne bag tingene, man køber/arver.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ved du hvilket mærke din spisebordslampe er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja det er en Jo Hammerborg Trombone lampe købt brugt på dba.dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIDTVEJSKRISE ELLER MODERIGTIG?