TUNNELSYN

ORANGE IS THE NEW BLACK

img_7315

Ja, det er verdens lammeste og mest tyndslidte overskrift. Men jeg sover ikke for tiden, har kun fået to kopper kaffe – og er dermed helt ligeglad 😉

Min gamle waistcoat fra Mango i brændt orange har fået en lille revival hos mig. Jeg er stadig ret meget in between sizes efter min fødsel og har fortsat svært ved at placere mig i mit klædeskab – da alting er enten for småt eller for stort. Men mine lange veste er fortsat meget anvendelige. Dem, og så mine mange blazere. Jeg kunne også bruge de fleste under hele graviditeten. Så varierer man blot sættet under. Smart. Jeg elsker waistcoats. De passer virkelig fint til min krops  proportioner. De får mig til st se slankere ud end jeg reelt set er. Win….

Jeg har desuden noget med præcis farven orange. Ved ikke, hvad det er. Men jeg er ret pjattet med den. En ellers ret udskældt farve – men kigger jeg tilbage i mine arkiver her på bloggen, kan jeg også se, at det er en farve, som jeg igen og igen vender tilbage til. Jeg ved ikke helt hvorfor. Men jeg bliver glad af den. Den er klassisk og elegant samtidig med at den er legesyg og sjov. Jeg ender igen og igen med små orange farveklatter i mit klædeskab. Lidt sjovt.

img_7317img_7319

Støvler fra Billi Bi // Jeans fra Zara // Trøje fra Toogoodtobebasic // Taske fra By Malene Birger // vest fra Mango (FIND LIGNENDE HER) // shades fra Bottega Veneta 

(Indeholder affiliatelinks)

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TUNNELSYN